TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
màx
20°
Descobert
mín
10°
màx
20°
Intervals de nuvolositat
mín
màx
19°
Divendres 19Dissabte 20Diumenge 21


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
Webinars informatius sobre les mesures de Prevenció COVID19 - Establiments Turístics
Inscripció gratuïta

informaticaDes de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac us informem que des de l’Instituto de Calidad Turística, (ICTE) per encàrrec de l'Estat Espanyol, amb el suport de les Comunitats Autònomes i del sector turístic s'han elaborat diversos protocols de recomanacions per la reducció del contagi del coronavirus en la reobertura dels establiments turístics. Per això, la Diputació de Barcelona organitza, en col·laboració amb TÜV SÜD Academy, un seguit de sessions informatives sobre els protocols a seguir perquè la reobertura de les instal·lacions no incrementi el risc de contagi comunitari, així com la importància d’establir les mesures de protecció necessàries per a les persones treballadores en aquest sector.

 L’objectiu és ajudar les empreses i serveis turístics a identificar i analitzar els riscos en els seus establiments , així com a implementar les millors pràctiques en el servei, en les seves instal·lacions i amb el seu personal per fer front a virus. Per facilitar l'accés a aquestes sessions s’han agrupat els serveis en 4 grups:

 

      Grup 1: Oficines de Turisme, Agències de Viatges i Guies Turístics. (Oficines d'Informació Turística, Agències de viatges, Guies de turisme)

      Grup 2: Restauració, MICE, Museus i Oci Nocturn. (Serveis de restauració, Museus i Llocs patrimonials, Oci nocturn, Turisme MICE)

      Grup 3: Allotjament. (Hotels i Apartaments turístics, Albergs/Hostels, Allotjaments rurals, Càmpings i Ciutats vacacionals, Balnearis)

      Grup 4: Serveis turístics a l'aire lliure i Oci actiu. (Turisme Actiu i Ecoturisme, Camps de golf, Espais naturals protegits, Platges, Visites de turisme individual, llocs culturals, naturals i històrics, Espais públics singulars, Parcs d'atraccions i d'oci, Turisme per carretera, Activitats nàutiques).

 

Per a cada grup s’ha programat 2 sessions, una en horari de matí i una en horari de tarda per a major flexibilitat d'accés. Les sessions seran d'1 hora amb un formador i 30 minuts per resoldre preguntes plantejades.

 

 

GRUPS

Àmbit

Docent

Data

Horaris inicials previstos

 

Grup 1

 

Oficines d'informació Turística

Agències de Viatge

Guies de Turisme

Marius Marti i Gutiérrez

Dimecres, 10 de juny

Dijous, 11 de juny

 

10 h- 11:30 h

16 h - 17:30 h

 

Grup 2

Restauració, MICE, Museus i Oci Nocturn

Marius Marti i Gutiérrez

Divendres, 5 de juny

Dilluns, 8 de juny

10 h- 11:30 h

16 h - 17:30 h

 

Grup 3

Allotjament

Marius Marti i Gutiérrez

Dimarts, 9 de juny

Dimecres, 10 de juny

10 h- 11:30 h

16 h - 17:30 h

 

Grup 4

Serveis turístics a l'aire lliure i oci actiu

Marius Marti i Gutiérrez

Dilluns, 8 de juny

Dimarts, 9 de juny

10 h- 11:30 h

16 h - 17:30 h

 

 

Les sessions aniran a càrrec de TÜV SÜD Academy, amb excel.lents professionals i formadors. És per això que des de la regidoria de Turimse animem  a tots els establiments  turístics de Caldes que facin les formacions per tal de ser un d'establiment segur i responsable, i aconseguir entre tots ser una Destinació Segura

Fem-ho bé!  Ànims, junts ens en sortirem!

 

Fes la teva inscripció: enllaç

Informació publicada el 3 de juny de 2020
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere