Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El municipi acull una nova edició de la TunaRaceBalfegó
La popular competició va aplegar prop de 100 persones participants i va comptar amb l'assistència de nedadors i nedadores d'alt nivell

TunaRaceBalfegóEl passat diumenge 17 d’octubre, les aigües de Caldes d’Estrac van ser testimonis d’una nova edició de la TunaRaceBalfegó. La competició, que es va realitzar en aigües 100% obertes, va estar organitzada pel Club Esportiu Dynamic, amb el suport de l’Ajuntament.

TunaRaceBalfegóA primera hora del matí, la Platja dels Tres Micos va acollir a les prop de 100 persones participants. Enguany, la proposta va oferir dues alternatives: Swim 2k (2 quilòmetres) o Swim 4k (4 quilòmetres). A Caldes d’Estrac, la primera edició de la TunaRaceBalfegó es va viure l’any 2017 i des de llavors, edició rere edició, la iniciativa ha sumat nous i coneguts participants. Aquesta edició, hi han assistit importants esportistes professionals, com Jimena Pérez, nedadora olímpica a Tokio; Guillem Pujol, campió d’Espanya en aigües obertes i mundialista; Carlos Ortiz i Manuel Lires, nedadors nacionals d’alt nivell; Lara Tome, nedadora del Club Natació Sabadell i de la selecció, i Clàudia Giralt, nedadora del Centre Natació Mataró.

TunaRaceBalfegóDes de l’Ajuntament i el Club Esportiu Dynamic, s’agraeix la implicació de totes les persones participants, voluntàries i col·laboradores, com els nedadors professionals Pol Gil i Héctor Ruiz, Grup Balfegó, Dynamic Hotels, Kilometre Zero, Tuna Tour, Creu Roja de Caldes d’Estrac, Club Nàutic El Balís, SUP Caldetes, SCS SUP SCHOOL, Crown Sport Nutrition i NËDA Swimwear. «Per al municipi, és un orgull acollir proves esportives de tan alt nivell. La TunaRaceBalfegó és una oportunitat de luxe per a recórrer les platges de Caldes d’Estrac i descobrir la costa del Maresme i tots els bonics racons que amaga», afirma el regidor d’Esports, Joan Baró.

Informació publicada el 21 d'octubre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05