Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Comença la preinscripció per al curs 2024-2025 a l'Escola Bressol Municipal
Fins al pròxim dimarts 21 de maig, les famílies interessades podran tramitar la sol·licitud de preinscripció de forma telemàtica.

L’Escola Bressol Municipal Sagrada Família obre el període de preinscripció per al curs 2024-2025. Els caldencs i les caldenques amb infants en l’etapa dels 0 als 3 anys podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció fins al pròxim dimarts 21 de maig. El tràmit es farà de forma telemàtica a través del correu electrònic: mongefr@caldetes.cat. No obstant això, si alguna família es troba amb dificultats, podrà presentar la sol·licitud presencialment a l’Escola Bressol Municipal. Per a poder fer-ho, caldrà demanar cita prèvia trucant al 93 791 11 06.

En tots els casos, el formulari de sol·licitud s'haurà de presentar acompanyat de la següent documentació: original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació (si l'alumne està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant: pare, mare, tutor, tutora, guardador o guardadora de fet (si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport o si es tracta d'estrangers comunitaris, del document d'identitat del país d'origen), i el padró o el certificat de convivència. De manera extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d'identitat o el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. La persona titular del centre la valorarà i deixarà constància per escrit de la decisió adoptada.

El centre educatiu caldenc aposta fermament pel joc i l’experimentació com a eines que permeten als infants arribar al coneixement de les seves pròpies experiències i vivències. L’objectiu és acompanyar l’infant a assolir el seu màxim potencial en tots els àmbits de la vida, respectant el seu ritme individual, afavorint l’adquisició d’hàbits i atenent les seves necessitats físiques i emocionals. L’Escola Bressol Municipal ofereix propostes en funció dels interessos dels infants, sense seguir estereotips socials vinculats al gènere, i treballa el contacte amb la natura i la cura del medi ambient. Així mateix, el centre educatiu utilitza la comunicació i els diferents llenguatges com a mitjà d’expressió oral, artística o musical i busca establir relacions càlides i afectuoses que aportin seguretat i confiança als infants, entenent les emocions com a eina de creixement personal.

Pel que fa al calendari, la Generalitat de Catalunya ha determinat que el 31 de maig es publicarà la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional, del 3 al 7 de juny, es podran presentar reclamacions, del 10 al 13 de juny, es portarà a terme el sorteig per a resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades, i el 17 de juny es publicarà la llista ordenada. Finalment, del 17 al 25 de juny, es portarà a terme la matriculació.

L'OFERTA DE PLACES ÉS LA SEGÜENT:

- NADONS: 8 PLACES

- CAMINANTS: 9 PLACES

- PARLANT: 16 PLACES

TOTA LA INFORMACIÓ I CALENDARI A: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/inici/index.html

Preinscripció

Preinscripció

Preinscripció

Fitxer: A70.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.23 MB

Informació publicada el 8 de maig de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05