Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Aprofita el servei de canguratge gratuït a l'Escola Sagrada Família!
Aquesta iniciativa, dirigida a nenes i nens de 3 a 12 anys, s'emmarca en el Programa 'Temps x Cures'. 

L’Ajuntament de Caldes d’Estrac informa que des del dimarts 30 d’abril ja està actiu el servei de canguratge gratuït a l’Escola Sagrada Família per a infants de 3 a 12 anys. Aquesta proposta s’inclou en el desplegament del programa ‘Temps x Cures’, un projecte promogut pel departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya a partir de la iniciativa “Corresponsables” del Ministeri d’Igualtat. 

El programa vol donar resposta a la necessitat de generar espais que descarreguin a les famílies, i en especial a les dones, de les càrregues de cura familiar.  El Consell Comarcal del Maresme és l’organisme que gestiona aquesta proposta en col·laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac.

El servei s’ofereix els dimarts i els dijous, en horari de 16:30 a 17:30 hores, prèvia inscripció obligatòria. Les persones interessades poden demanar un dels dies o ambdós. A més, la demanda del servei pot ser puntual, per a un dia en concret, però si es vol un servei de continuïtat, la sol·licitud s'ha d'anar renovant mensualment.  

Les sol·licituds han de ser per al mes en curs. En cas que es vulgui demanar de cara al mes següent, les sol·licituds han de fer-se a partir del dia 15 del mes actual. Per exemple, per demanar el servei durant el mes de juny, es pot sol·licitar a partir del 15 de maig. Per a demandes puntuals es pot fer la sol·licitud amb una antelació de 24 hores.  

S’ofereixen un total de 20 places per dia. Es tracta d'un servei gratuït i d'accés universal, però en cas que la demanda sigui superior a les places delimitades, es prioritzaran les famílies que pertanyin a col·lectius que el programa ‘Temps x Cures’ reconegui com a prioritaris. 

També es recalca que aquest servei no és compatible amb el servei de canguratge a domicili. En aquest sentit, només es podrà utilitzar una de les dues modalitats. D’altra banda, durant la jornada intensiva (a partir del 5 de juny) el servei canviarà d’horari i s’oferirà de 15:30 a 16:30 hores. Aquesta iniciativa finalitzarà el 20 de juny i reprendrà la seva activitat el mes de setembre.  

Per sol·licitar la inscripció en el servei de canguratge gratuït a l’Escola Sagrada Família, les famílies interessades poden omplir aquest formulari.

Canguratge

Informació publicada el 9 de maig de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05