Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac s'adhereix a la Xarxa d'Escoles Bressol Municipals
La XEBM és un espai d'intercanvi i aprenentatge compartit promogut per la Diputació de Barcelona.

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha aprovat la sol·licitud d'adhesió a la Xarxa d'Escoles Bressol Municipals promoguda per la Diputació de Barcelona, mostrant així el compromís del consistori en la millora de l'educació infantil i el suport a les famílies en aquesta etapa crucial del desenvolupament dels infants. La XEBM és una iniciativa que busca reforçar l'acció dels ajuntaments per garantir una educació de qualitat, equitativa, inclusiva i adaptada a l’entorn, amb un enfocament especial en els centres educatius d'atenció a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies.

A través de la seva adhesió a aquesta Xarxa, Caldes d'Estrac es compromet a formar part d'un espai d’intercanvi i aprenentatge compartit, que té com a objectiu promoure i consolidar el treball dels ens locals en l’àmbit de la primera infància. La pertinença a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals servirà també com a instrument per donar suport a la sostenibilitat i millora de l'Escola Bressol Sagrada Família. La XEBM, a més, juga un paper clau en la detecció i modificació de situacions de risc social o de desigualtat que puguin afectar els processos d’aprenentatge futurs i la transició a les etapes educatives posteriors.

Es tracta d’una agrupació voluntària formada per la Diputació de Barcelona i tots aquells ens locals de la província que són titulars d’una o més escoles bressol i que s’hi adhereixin mitjançant el protocol establert. Així doncs, Caldes d’Estrac fa un pas important a l’hora de continuar avançant cap a un entorn educatiu més inclusiu i equitatiu per a totes les nenes i els nens del municipi.

Escola Sagrada Família

Informació publicada el 9 de maig de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05