Ja és aquí la 30a Pesolada de Caldes d’Estrac! L’oportunitat perfecta per a tastar la nostra gastronomia, passejar per la nostra vila i sobretot deixar-nos sorprendre per un excel·lent equip de restauradors i restauradores que són exemple de creativitat, de tradició i de bona cuina.
Les properes setmanes, us convidem a visitar El Taller, Dynamic Hotel, Can Suñé, Casa Viveca, Solstic i El Metru i provar les seves delicioses propostes culinàries que segurament us sorprendran.
A més, Caldes d'Estrac també ofereix un seguit d'activitats culturals, esportives i de lleure, com les exposicions de la Fundació Palau, la 34a Cursa Popular de Caldes d'Estrac 3 Viles el dia 24 de març, la gimcana turística digital, la Diada de Sant Jordi, l'itinerari turístic i cultural autoguiat, els banys termals i moltes altres sorpreses.
I recorda, la zona blava del municipi és gratuïta de 13 a 16 hores de dilluns a diumenge, per incentivar el comerç i la restauració local. No ho dubteu, reserveu una data, convidin família, amics i parella i vingueu a descobrir el nostre encantador poble i degustar la 29a Pesolada de Caldes d'Estrac.
Us esperem amb molta il·lusió! Que gaudiu d'una excel·lent experiència a la Pesolada!
Menú Pesolada 2024
Per començar
Xarrup de pèsols i foie acompanyat de sardina fumada amb chutney de pera i mango sobre el nostre brioix
Seguirem amb
Canelons de peix, pèsols i llagostins amb salsa cremosa de llamàntol
i com a plat principal
Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, botifarra negra i del perol, panxeta, ceba i allets tendres amb la picada (nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles) del nostre mestre, l’avi Antoni Suñé
Les postres a escollir entre
Bescuit glacé a les ametlles garapinyades regat amb xocolata, o bé,Sorbet de maracujà i mango.
Bodega a escollir entre
Manyol. DO Terra Alta. Garnatxa blanca 100%
Finca Renardes. DO Penedès. Ull de Llebre, cabernet sauvignon i samsó
Cava Parató brut reserva. DO Cava. Parellada, macabeu i xarel·lo
(Aquest menú inclou 1 ampolla de vi/cava cada 2 persones)
Aigües, cafè o infusions
Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet
Preu per persona 46,50 € IVA inclòs. (mínim 2 persones)
Refrescos, cerveses i licors no inclosos en el preu.
Primer
• Pèsols de la floreta ofegats a la catalana
Segon
• Bacallà amb samfaina i mongetes del ganxet o entrecot al pebre
Postres
• Postres del dia
Celler: Vi Peralada o Cava Peralada
Aigua, pa i cafè
Preu per persona: 40 € (iva inclòs)
(El menú de la Pesolada només s’oferirà els caps de setmana i mínim per a dues persones)
Dimarts i dimecres (excepte festius) tancat.
Plat
Crema de pesols trufada amb pesols i xipirons de costa saltejats amb all i menta i escuma de la seva tinta
Preu per persona 32€ (iva inclòs)
Plat
Plat de Pèsols del Maresme a la Catalana
Preu per pesona 16,50€ (iva inclòs)
*Plat disponible en el nostre menú setmanal i de cap de setmana amb suplement
Plat
a la carta de Suggeriments
Pèsols del Maresme amb sípia a la planxa.
Proposta de maridatge: vins de Pansa Blanca, DO Alella, Bodega Alta Alella
Preu per persona 27€ (iva inclòs) Copa de vi inclosa
Consulta l'agenda d'activitats
DESCARREGA´T EL MATERIAL DE DIFUSIÓ I PROMOCIÒ