Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
41 persones participen en la darrera jornada de donació de sang al municipi
La campanya va comptar amb un estricte protocol de seguretat i prevenció per garantir la seguretat i el benestar de les persones donants

Donació de Sang Març 2021El passat divendres 19 de març, el Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, van organitzar una nova jornada de donació de sang al municipi. En total, 41 persones es van apropar a la Sala Cultural, i sis d’elles ho van fer per primera vegada. En tot moment, la jornada va seguir un estricte protocol de seguretat i prevenció per garantir la seguretat i el benestar de les persones donants i minimitzar els riscos enfront de la Covid-19.

Donació de Sang Març 2021El Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament agraeixen la col·laboració dels caldencs i les caldenques i recorden la importància de donar sang per incrementar les reserves dels hospitals. Les transfusions a persones malaltes de Covid-19 i la represa de les intervencions i tractaments ajornats durant la pandèmia han augmentat la demanda.

Informació publicada el 22 de març de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05