Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El Parc de Can Muntanyà reobre les seves portes
A partir del dijous 1 d'abril, els caldencs i les caldenques podran tornar a gaudir de l'espai natural de dilluns a diumenge, de 9 a 18 hores

Can MuntanyàEl dijous 1 d’abril, el Parc de Can Muntanyà tornarà a obrir les seves portes. Fa un parell de setmanes, l’Ajuntament es va veure obligat a tancar el parc a causa dels treballs a la part de darrere de la parcel·la que acull la Fundació Palau, en concret, a l’espai conegut popularment com ‘el Pati de les Monges’. La ubicació de l’espai només permetia fer l’extracció de la runa amb camions petits a través dels camins del Parc de Can Muntanyà. Davant d’aquesta situació i amb la voluntat de garantir la seguretat de la població, es va decidir tancar de manera provisional l’accés.

A conseqüència dels treballs a la Fundació Palau, va caure un mur que es trobava en mal estat. Els treballs per arranjar-lo encara continuen en marxa. Per aquest motiu, es demana als veïns i les veïnes respectar en tot moment la senyalització i no apropar-se en cap cas a la zona afectada.

Parc de Can MuntanyàDurant aquests dies, el consistori ha aprofitat també per fer petites millores i preparar l’espai per a la nova temporada. En aquest sentit, durant l’abril, el Parc de Can Muntanyà obrirà de dilluns a diumenge, de 9 a 18 hores. A partir del maig i fins al setembre, ho farà de dilluns a diumenge, de 9 a 20 hores. «Amb l’arribada del bon temps, volem que els caldencs i les caldenques puguin gaudir d’aquest preuat espai natural del poble. Per això, hem decidit reobrir el parc, tot i que els treballs d’arranjament del mur que va caure no han finalitzat. Demanem als veïns i les veïnes responsabilitat i seny», afirma el regidor de Via Pública, David Salvà.

Informació publicada el 31 de març de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05