Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Enguany, la tradicional ofrena floral al monument del president de la Generalitat de Catalunya al municipi es farÓ el pr˛xim divendres 15 d'octubre, a les 19 hores

Companys 2021

El pr˛xim divendres 15 d’octubre, a les 19 hores, representants de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i entitats locals faran la tradicional ofrena floral al monument del president LluÝs Companys al municipi, que es troba davant del cementiri municipal. Des del consistori caldenc, s’anima a totes les entitats, els grups municipals i els ve´ns i les ve´nes que ho desitgin a sumar-se al sentit homenatge, que comptarÓ amb les mesures de prevenciˇ i seguretat establertes per les autoritats sanitÓries per fer front a la Covid-19. En aquest sentit, les persones assistents hauran de fer ˙s de la mascareta i mantenir una distÓncia interpersonal d’1,5 metres.

Un any mÚs, l’acte homenatjarÓ a LluÝs Companys, president de la Generalitat de Catalunya, que va ser afusellat per les tropes franquistes el 15 d’octubre de 1940 al Castell de Montju´c a Barcelona. Enguany, es commemorarÓ el 81 unŔ aniversari de la seva mort. En el cas de les entitats i els grups municipals, es prega confirmar l’assistŔncia enviant un correu a cdst.cultura@caldetes.cat.

Informaciˇ publicada el 7 d'octubre de 2021