Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La Platja del Bassiot optarà al guardó el proper 2016

w_platja_bandera_blavaNomés 8 platges del Maresme han aconseguit la Bandera Blava aquest 2015, i la platja dels Tres Micos de Caldes n’ha estat una.

La bandera blava és un guardó anual i un sistema de certificació que atorga l’ADEAC (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor) i la Federació Europea d’Educació Ambiental a aquelles platges (també ports i embarcacions) que acompleixen els criteris de qualitat. Criteris que es revisen i renoven periòdicament d’acord amb les necessitats actuals però també amb el desig de que es perseveri en el manteniment excel•lent de la qualitat.

És per això que des de l’Ajuntament de Caldes es fan actuacions durant tot l’any que permetin aconseguir aquesta distinció que és primordial per obtenir el turisme de qualitat.

brigada_platjaEnguany, aquestes intervencions han estat des de la neteja del fons marí, fins a actuacions mediambientals, però també la inclusió de la ruta de senderisme de les Tres Viles i la creació de la zona protegida de flora mediterrània (a l’illot del Tamariu).

D’altra banda també s’han mantingut i millorat els serveis de neteja de sorra, els punts de reciclatge i un equip de salvament qualificat: prestacions que ja es van implementar fa uns anys i que ara formen part de la marca pròpia de les platges de Caldes.

w_platja_rutes_turismeEls altres municipis del Maresme que també han aconseguit la Bandera Blava han estat: Malgrat, Calella, Sant Pol, Canet i el Masnou.

Pel 2016 l’objectiu és que també la Platja del Bassiot aconsegueixi aquest guardó. Per això està previst efectuar noves actuacions, com ara l’emplaçament de passares adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, la instal•lació de dutxes ii wàters amb facilitats perquè tothom pugui utilitzar-los.



Segueix llegint:
- Ofensiva per aconseguir la millor qualitat de les platges 
- La Platja dels Tres Micos obté la bandera blava per cinquè any consecutiu

Informació publicada el 18 de maig de 2015