Ajuntament de
Caldes d'Estrac
NOTíCIES

Durant el passat mes de juny l’Escola d’Adults del Pla del Besòs va visitar Caldes d’Estrac. Van arribar en tren i un cop a Caldes, el primer punt del seu itinerari va ser adreçar-se a l’Oficina de Turisme per informar-se de tots els atractius de la vila i en especial de l’itinerari pel nucli històric.
Després d’esmorzar van iniciar la ruta pel nucli antic i el parc de Can Muntanyà. La Fundació Palau i el Balneari Termal van ser altres dels punts forts de la visita. Un cop havent dinat, van finalitzar l’excursió amb una passejada pel Passeig dels Anglesos.

Alguns dies després de la seva visita,Alamillo va dirigir-se a l’Oficina de Turisme per deixar un vídeo amb les imatges més especials del dia, amb el desig de compartir-lo amb la vila. Un record que es pot veure a continuació.


Racons i records de Caldes


150710- placa-bicicletaRecentment a Instagram s’han recollit aquesta imatge. La d’una placa per a una bicicleta on figura el nom del poble. L’autor @mariogimeno explica que li van posar a la seva bicicleta quan tenia 3 anys i ha volgut compartir-la amb els usuaris de la xarxa social.

Des de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Caldes es fa una crida a tothom qui vulgui compartir les seves experiències de Caldes a etiquetar les imatges amb el hashtag #caldetes #caldesdestrac perquè tothom pugui localitzar-les.

Noticies relacionades:

La història de la vila en imatges [+]

Informació publicada el 14 de juliol de 2015