Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
III Congrés Internacional. Picasso i identitat
La cita tindrà lloc del 27 al 29 d'abril del 2017, i la Fundació Palau juntament amb el Museu Picasso de Barcelona seran els principals organitzadors

CongrA_s_internacional_fundacioPalau.jpgAquest mes d’abril  el Museu Picasso i la Fundació Palau. Centre d´Art es complauen a acollir el III Congrés Internacional Picasso. Gràcies a la iniciativa del Musée Picasso-Paris, des del 2015 el congrés proporciona un fòrum anual on es presenten els treballs més recents sobre l´obra i figura de Picasso.

El congrés comença al Museu Picasso els dies 27 i 28 i el 29 d'abril a la Fundació Palau. El 27 i 28 d'abril les conferències se celebraran a Barcelona, al Col•legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya (COAC), mentre que els col•loquis del 29 d'abril tindran lloc a l'Hotel Colon de Caldes d'Estrac.

Concretament a  Caldes d’Estrac s’iniciarà la jornada amb una benvinguda de l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou,  del president de la Fundació Palau, Joan Noves, i de la directora de la Fundació Palau, Maria Choya. Tot seguit s’iniciaran les conferències i col·loquis on intervindran entre d’altres, Eduard Vallès,  Doctor en Història de l’Art, Teresa-M Sala, Professora titular d’Història de l’Art a la Universitat de Barcelona, o Margarida Casacuberta, Professora de Literatura catalana contemporània a la Universitat de Girona.

La jornada es tancarà amb un brunch a la Fundació Palau, una visita a la mateixa i un recital de poesia.

Des de la Fundació Palau s’avisa que les inscripcions ja estan tancades en haver-se omplert l’aforament màxim.

 

Consultar el programa [+]

Informació publicada el 25 d'abril de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05