Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El Consell Comarcal contracta 46 persones desocupades
Ja s'han incorporat al seu lloc de feina

El Consell Comarcal ha contractat aquest mes 46 persones aturades que durant un any treballaran en 22 ajuntaments del Maresme guanyant experiència laboral, rebent formació específica i un acompanyament personalitzat que millorarà les seves oportunitats d’ocupabilitat.

Aquesta és la tretzena edició del programa Treball i Formació en la qual participa el Consell Comarcal del Maresme i, com ha indicat la consellera de Desenvolupament Econòmic Noemí Llorens, els resultats són prou satisfactoris, ja que "el 47% de les persones han trobat feina després del seu pas per aquest programa".

Treball i Formació és una política activa d’ocupació finançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Economia Social. La seva singularitat és que combina l’experiència professional, la formació transversal d’entre 60 i 70 hores i l’acompanyament a les persones participants per garantir la seva inserció laboral en el mercat de treball.

Totes les persones contractades avui es trobaven en situació d’atur i pertanyen a diversos col·lectius amb dificultats d’inserció laboral, com el de majors de 52 anys, persones no perceptores de prestació, dones en situació d’atur de llarga durada, persones perceptores de la renda garantida ciutadana i persones transgènere.

El Consell Comarcal del Maresme ha seleccionat les 46 persones contractades d’entre un total de 468 currículums derivats per les quatre oficines de Treball del Maresme. 22 d’elles desenvoluparan tasques d’auxiliar administratiu i 24 treballaran com a peó de brigada (7 de pintura, 6 de construcció, 6 de neteja i 5 de jardineria).

Després d’haver signat el contracte laboral, s’incorporen al seu lloc de treball durant els 12 mesos vinents en els ajuntaments de: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, Montgat, Òrrius, Palafolls, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Consell Maresme

Informació publicada el 27 d'octubre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05