TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Covert amb pluja escasa
mín
18°
màx
25°
Molt ennuvolat amb pluja
mín
15°
màx
23°
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa
mín
14°
màx
22°
Dimecres 20Dijous 21Divendres 22
TURISME
Estat de les platges

Qualitat de les aigües de bany

A través del web de l'Agència Catalana de l'Aigua, podreu conèixer quin és l'estat de les platges de Caldes d'Estrac. Consulteu-ho aquí.

 

Estat de les platges en temps real

Vegeu, en temps real, la situació de seguretat en el bany de les platges de Caldes, a través del web de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. A través d'aquesta pàgina web podeu consultar en cada moment quina bandera oneja a la platja escollida i informacións diverses sobre si, per exemple, hi ha meduses a la platja, si es compta amb vigilància o no, horaris d'aquest servei, etc.

Per a fer aquestes consultes, cliqueu aquí [+].

 

Consells de seguretat a les platges


Cal conscienciar la població usuària de les nostres platges de la necessitat de respectar les normes de bany i els consells de protecció civil per a la seva seguretat, fent especial èmfasi en dos aspectes: la consulta de les banderes de les platges per conèixer l'estat del mar i la utilització del telèfon d'emergències 112 en cas de necessitat. 

 

Consulteu el web de la Direcció General de Protecció Civil del Departament d´Interior de la Generalitat de Catalunya on trobareu totes les mesures a prendre en matèria d'autoprotecció relacionada amb la seguretat en el bany a les platges de Catalunya. Seguiu aquest enllaç.

Bandera Blava

El 2018 la platja del Kalima aconsegueix per primer cop el guardó de Bandera Blava i la platja delsTres Micos es consolida per 11è any consecutiu. La bandera blava és un premi que s'atorga anualment des del 1987 per la Fundació Europea d'Educació Ambiental i l´ADEAC (Associació d´Educació Ambiental i del Consumidor) a platges i ports esportius a nivell nacional que reuneixen una sèrie de condicions ambientals i d'instal·lacions. 

 

Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h
Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya