Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El consistori caldenc ha publicat l'obertura de la licitació del contracte que compta amb un pressupost de 444.067,94 euros amb IVA inclòs

AjuntamentAmb l'obertura de la licitació del contracte, l'Ajuntament de Caldes d'Estrac dona el tret de sortida al projecte d'adequació i de reforma del consultori mèdic i de les dependències policials. El projecte compta amb un pressupost de 444.067,94 euros amb IVA inclòs (366.998,29 euros sense IVA). En concret, es destinaran 202.767,19 euros al consultori mèdic i 164.231,11 euros a les dependències policials.

«Després de superar molts entrebancs, ens complau anunciar-vos la licitació d'unes obres que permetran l'esperada reobertura del consultori de Caldes d'Estrac, així com unes dependències policials remodelades. Finalment, podem tirar endavant els dos projectes independents i es farà amb un procediment que permetrà rebre ofertes per cada un d’ells. Així mateix, hi haurà la possibilitat de presentar una oferta integradora, que permetrà un estalvi fent les dues obres a la vegada. Aquest ha estat el full de ruta des del principi i, després de moltes pedres en el camí que properament explicarem, estem satisfets de poder iniciar la licitació d'unes obres molt necessàries per a caldencs i caldenques», explica l'alcalde Òscar Baró.

Per a més informació, es pot consultar el perfil del contractant de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac.

Informació publicada el 31 de desembre de 2022