Ajuntament de
Caldes d'Estrac
En el marc de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenš de Montalt, el pr˛xim diumenge 15 de gener, al matÝ, la colla caldenca participarÓ en una trobada de gegants i capgrossos

Colla GeganteraEl pròxim diumenge 15 de gener, al matí, la Colla de Geganters i Grallers de Caldes d’Estrac es desplaçarà fins a Sant Vicenç de Montalt per a col·laborar amb la programació especial d’activitats amb motiu de la Festa Major d’Hivern del municipi. En concret, a les 9 hores, es farà una plantada de gegants i capgrossos a la Plaça del Poble i, a les 10.45 hores, s’iniciarà una cercavila de gegants. Inicialment, el recorregut serà Carrer Sant Antoni, Plaça del Poble, Carrer Major, Carretera Cornellà a Fogars Tordera, Carrer Sant Isidre, Carrer de Dalt, Baixada de l’Avi, Riera, Baixada de la Riera, Passatge de Sant Joan i Plaça del Poble. A continuació, hi haurà una ballada de les colles geganteres.

«Aquesta serà la primera sortida oficial de la Colla de Geganters i Grallers de Caldes d’Estrac després de força temps. Us engresco a tots i a totes a apropar-vos a Sant Vicenç de Montalt per a acompanyar la nostra colla i gaudir de la reeixida celebració popular. També, vull aprofitar per a tornar a convidar-vos, petits, mitjans i grans, a col·laborar amb l’entitat caldenca. Actualment, encara cerquen més portadors i grallers a la colla caldenca», afirma l’alcalde Òscar Baró.

Informaciˇ publicada el 10 de gener de 2023