Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
El quartet júnior format per quatre patinadores artístiques caldenques s'ha proclamat campió de Barcelona per segon any consecutiu tot i canviar de categoria

CPACPAAquest cap de setmana, s’ha celebrat a Vic el Campionat Territorial de Barcelona de Xous, on el Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac ha obtingut molt bons resultats. En primer lloc, el quartet júnior format per quatre patinadores artístiques caldenques, Judit Pérez, Laia Molons, Meritxell Miralles i Clàudia Carrión, s’ha proclamat campió de Barcelona. En aquest sentit, el quartet de Caldes d’Estrac ha quedat campió de Barcelona per segon any consecutiu tot i canviar de categoria (cadet l’any 2022 i júnior l’any 2023). En segon lloc, el quartet sènior Clover, on patina la tècnica del club caldenc Aina Lafuente, s’ha proclamat campió de Barcelona i el quartet sènior de les Franqueses, on patinen les entrenadores del club caldenc Marina Codina i Núria Domingo, s’ha proclamat subcampió de Barcelona.

Des del Club de Patinatge Artístic de Caldes d’Estrac, es felicita les patinadores artístiques caldenques i l’equip tècnic de l’entitat local. L’Ajuntament de Caldes d’Estrac es suma al reconeixement i agraeix a les esportistes caldenques lluir el nom del municipi.

Publicació 06.02.2023