Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
Francesc Alemany es reuneix amb l´alcalde Albert Batlle per tractar temes d'interès per al municipi

Ahir, dimecres 19 de juny, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac va rebre la visita del president del Consell Comarcal del Maresme, Francesc Alemany, que també és l’alcalde de Palafolls. L’alcalde de Caldes d’Estrac, Albert Batlle, acompanyat de la tinent d’alcalde, Elisabeth Segura, van ser els encarregats de donar-li la benvinguda.

Durant prop d'una hora, van abordar diversos temes que afecten el municipi, especialment aquells en els quals el Consell Comarcal té una implicació directa. Entre els assumptes tractats, es va destacar el Pla de Mobilitat del Maresme i el futur tractament de l’actual carretera N-II quan passi a ser un carrer dels municipis. També es va posar èmfasi en la problemàtica del manteniment de les platges i el soterrament de la riera de Caldes.

Altres temes d’interès abordats durant la visita van incloure el funcionament del CAAD (Centre d’Acollida d’Animals Domèstics), el tractament fitosanitari contra els mosquits que es durà a terme la setmana que ve, i els Plans d’Ocupació i les bosses de treball per a personal municipal, com agents de policies locals, operaris de brigada i administratius.

A més, es va parlar de la prevenció d’incendis, la seguretat i vigilància per part dels Mossos d’Esquadra, i diverses qüestions derivades de la situació d’emergència per sequera que afecta la regió.

La visita va concloure amb la signatura en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, deixant constància de la visita de Francesc Alemany i el seu compromís amb el municipi.

Visita president Consell Comarcal

Publicació 20.06.2024