Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
La perillositat d'incendi és molt elevada, de manera que cal extremar les precaucions.

Per raó de la sequera, la calor i l’estat de les zones boscoses properes al nucli urbà, la perillositat d’incendi és molt elevada, raó per la qual cal extremar la precaució per evitar cap accident.

No hi ha al municipi cap lloc que estigui situat a menys dels 500 metres de distància del bosc que es consideren, per llei, els indispensables per poder fer qualsevol activitat que comporti risc d’incendi. En conseqüència, amb aquestes condicions i durant els mesos vinents d’estiu, DEMANO als veïns/es la màxima precaució en la manipulació de material pirotècnic, especialment en presència dels més petits i que els que ho facin, compleixin amb la normativa, especialment durant la Revetlla de Sant Joan i altres commemoracions que altres dies es puguin celebrar.

Normativa municipal:

- No s’autoritza cap foguera ni el llançament de petards voladors, coets, fons i bateries de categoria f3 (classe iii) a cap indret.

- Els únics petards autoritzats són els de categoria f1 i f2 (classe i – ii) als llocs recomanats.

- A la nit de Sant Joan es podran llançar els petards de la classe i i ii amb seguretat a la zona de la plaça de les barques i platges.

Es fa públic aquestes disposicions per a general coneixement i acompliment.

Ban Alcaldia

Publicació 21.06.2024