Ajuntament de Caldes d'Estrac
Agenda

• Diumenge 14 de juliol se celebra la setena edició de la TunaRaceBalfegó Caldes d´Estrac, la travessia de natació per gaudir de les aigües obertes en una de les localitats amb més encant de la costa barcelonina.

• L'esdeveniment esportiu organitzat pel Club Esportiu Dynamic oferirà 5 proves competitives: 4K i 2K per a adults, 800m i 400m per a nens i una prova SKINS basada en rondes eliminatòries.

MÉS INFORMACIÓ A: www.tunaracebalfego.com

Caldes d’Estrac, juliol 2024.- El pròxim diumenge 14 de juliol la Platja de la Riera de Caldes d’Estrac acollirà la setena edició de la travessia de natació en aigües obertes TunaRaceBalfegó Caldes d’Estrac 2024. Una oportunitat magnífica perquè grans i petits gaudeixin d’aquest esport a l’aire lliure, cada vegada més popular.

Els nedadors i triatletes participants gaudiran d’un circuit molt tècnic i segur en les travessies competitives de 4.000 i 2.000 metres. La sortida d’aquestes dues proves s’efectuarà a les 09.00h, donant dues voltes al mateix circuit els nedadors que completin la travessia més llarga i només una volta de 2K els participants de la distància més curta.

TUNA RACE