Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
L'Ajuntament ha ultimat la primera fase dels treballs.

Mentre s’ultima la tramitació administrativa per a formalitzar la titularitat municipal de l’immoble després de la dissolució de la Fundació Privada que fins a 2022 n’era el titular i un cop obtinguts els permisos i autoritzacions necessàries, l’Ajuntament ha culminat la primera fase dels treballs de conservació de l’edifici, col·locant una pèrgola de protecció a la façana de la Riera, similar a les habituals en les obres de rehabilitació de façanes urbanes, en previsió de possibles incidents.

Aquesta instal·lació de seguretat, ha permès retirar les tanques que des de fa set anys impedien el pas de vianants per la zona. I s’ha col·locat després que els Serveis Tècnics Municipals i professionals externs especialitzats, hagin formalitzat vàries visites d’inspecció per comprovar l’estat real de tota l’edificació, per tal d’assegurar la vialitat i eficàcia de les noves mesures de protecció.

Amb tota la informació tècnica obtinguda, ara es redactarà el projecte de conservació de l’edificació per tal assegurar-ne la consolidació, a l’espera que a més llarg termini es prengui la decisió corresponent sobre el destí futur de l’immoble.

Mercè Torras

Publicació 22.07.2024