Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
Restriccions temporals a l'aparcament i talls de trànsit durant els actes del 6 al 8 de setembre

fm

La Festa Major de Caldes d'Estrac portarà diverses afectacions a la mobilitat i l'aparcament del municipi, amb restriccions programades entre el 6 i el 8 de setembre. Consulteu-les a continuació:

El divendres 6 de setembre, a partir de les 14h, l'aparcament de l’Esplanada de Can Muntanyà haurà de quedar lliure de vehicles. Aquesta mesura es pren per facilitar la instal·lació de taules i cadires pel sopar popular de la nit. Els conductors podran tornar a estacionar en aquesta zona aproximadament a partir de les 02h de la matinada, un cop la Brigada Municipal hagi retirat el mobiliari.

El Mercat setmanal dels divendres es manté, i s'instal·larà sota l'embalat-carpa de la Festa Major a l'Esplanada de Can Muntanyà, en el seu horari habitual.

Pel que fa a la Riera, quedarà tallada el mateix dia 6 de setembre entre les 20h i les 20:30h a l'alçada de la Plaça de la Vila, coincidint amb el pregó de Festa Major. El trànsit es desviarà pel carrer Sentema per minimitzar l'impacte en la circulació.

El dissabte 7 de setembre, a partir de les 17:30h, hi haurà la Plantada de gegants i la cercavila. Les afectacions al trànsit durant aquest acte es poden consultar al programa oficial de la Festa Major.

Finalment, el diumenge 8 de setembre a les 22h tindrà lloc el Correfoc, un dels actes més esperats de la celebració. Igualment, les restriccions de trànsit vinculades al recorregut del Correfoc estan detallades en el programa oficial.

Es recomana als veïns i visitants que consultin el programa de la Festa Major per obtenir informació detallada sobre els recorreguts i les afectacions associades, així com que planifiquin els seus desplaçaments amb antelació per evitar molèsties. Per qualsevol qüestió que afecti la circulació cal posar-se en contacte amb la Policia Local al 629 35 93 59.

Publicació 05.09.2024