Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
El regidor d'Esports, Xavi Herrero ha expressat alhora la seva satisfacció per l´increment d´ús i diversificació de les instal·lacions, i la seva preocupació per aconseguir espais complementaris davant l´increment de peticions.

A proposta de l’Àrea d’Esports, la Junta de Govern de l’Ajuntament va aprovar el calendari d’utilització del Pavelló Poliesportiu i la sala Polivalent del Complex Esportiu que regirà durant el curs 2024-2025.

Enguany, s’incrementen els esports, afegint el futbol sala en horari vespertí d’un parell de dies, a les activitats ja tradicionals dels darrers anys que es reparteixen els horaris de disponibilitat de les instal·lacions. Així, els alumnes de l’Escola Sagrada Família hi acudiran els dilluns, dimecres tarda i divendres matí; el Club Caldetes Esports i Cultura (vòlei) dilluns, dimecres tarda i dissabtes matí; el Club Patinatge Artístic totes les tardes i dissabtes matí i el Futbol-Sala un parell de vespres. Els diumenges romandran lliures d’activitat excepte en ocasions singulars degudament motivades.

A part, el Club d’Aikido i el de Patinatge es repartiran horaris de la Sala Polivalent, en activitats per a infants i adults en Aikido i preparació en Patinatge. El regidor d’Esports, Xavi Herrero ha expressat alhora la seva satisfacció per l’increment d’ús i diversificació de les instal·lacions, i la seva preocupació per aconseguir espais complementaris davant l’increment de peticions.

pavello

Publicació 30.09.2024