Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies

La setmana del 13 al 19 d’octubre, una colla d’alumnes de 6è de primària de l’escola de Caldes, viatjaran fins a Pasarón de la Vera (Càceres) per fer-hi una estada lingüística per aprendre i millorar el seu anglès. Es tracta un projecte presentat pel professorat de l’escola caldenca, que ha rebut el suport del Programa d’Immersió Lingüista del Ministeri d’Educació d’Espanya que es fa càrrec de tota la despesa de l’estada.

L’Ajuntament però, a petició de l’escola, per tràmit d’urgència i a última hora, ha concedit una subvenció del 50% del cost dels viatges d’anada i tornada que la subvenció ministerial no contempla.

El programa d’immersió en llengua anglesa del Ministeri, planteja objectius importants com estimular la pràctica oral de l’anglès en entorns comunicatius més amplis que els que permet l’entorn escolar i contextualitzar l’ensenyament de la llengua anglesa en temàtiques d’interès cultural, social, històric, artístic i mediambiental.

Jordi López, regidor d’Ensenyament ha explicat que “s’ha fet un esforç per poder atendre la petició de la direcció de l’escola, atesa la particularitat de l’ocasió i la excepcionalitat que significa que el Ministerio d’Educació hagi aprovat una iniciativa com aquesta”.

Pasaron de la Vera

ProgramaLlengua

Publicació 13.10.2024