Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
Aquest dissabte, a partir de les 19 h, al carreró del costat del mercat municipal de Caldes d'Estrac es farà una activitat especial que combina cuina en directe, tast de vins i música en viu.

cartell mercatL’esdeveniment vol posar en valor els productes del territori i reivindicar els mercats com a espais turístics; s’emmarca en la campanya “Vine al mercat. Menja’t el Maresme” del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, del Consell Comarcal del Maresme, la Xarxa de Productes de la Terra, la Diputació de Barcelona i la DO Alella. 

El cuiner Josep Maria Pons, de Concepte - Artesà de la Cuina (Calella), hi farà un showcooking en directe amb productes de temporada procedents de les mateixes parades. També es farà un tast de vins del Maresme, maridat amb aquestes propostes de cuina, a càrrec del celler Testuan. Comptarà amb música en viu, amb Martina Peñuela i Nico Barón, veu i guitarra, de l'Escola Municipal de Música de Llavaneres, per ambientar la vetllada. 

Aquest acte és una oportunitat per gaudir de la gastronomia local i dels vins del Maresme, fomentant el consum de proximitat, a més de ser un gest clar de suport al comerç de proximitat i una invitació a viure la nostra vila de forma activa i participativa.

Publicació 20.10.2025