Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Un total de 800 corredors participen en la 24a edició de la prova caldenca

inici1Caldes va celebrar diumenge la 24a Cursa Popular, un acte esportiu que centra l'activitat del municipi en una matinal esportiva que és ja un autèntic clàssic en la vida del poble. Des de primera hora del matí, el municipi desperta amb la presència dels esportistes que recorren alguns carrers de Caldes tot preparant el seu cos per a la prova, que comença a les 10 del matí.

L'expectació dels veïns de Caldes davant aquesta onada de gent es feia palesa en el suport incondicional que aquests van oferir als 800 corredors que van formar part de la cursa, a més dels voluntaris que cada any donen un cop de mà a l'organització perquè aquesta prova mantingui el nivell assolit fins ara. Corredors provinents de diferents indrets del país, de l’Estat espanyol i fins i tot de l’estranger, van participar en aquesta prova atlètica que enguany arribava a la seva 24a edició.

inici2   sortida post mcbc

animació   corredors cursa mcbc

Any rere any, la cursa compta amb un ple total d’inscripcions, amb 800 corredors, la xifra màxima admesa en aquesta prova que és cita obligada en la prestigiosa Lliga Internet Championchip, una competició que inclou un circuit anual de més de 100 curses, algunes d’elles amb triple puntuació, d’altres, el doble i la resta, simple. Els participants han d’assegurar-se la puntuació a 14 d’elles. La Cursa Popular de Caldes d’Estrac està inscrita en la Federació Catalana d'Atletisme i l’organitzen l’Àrea d'Esports de l’Ajuntament i el Centre Atlètic Laietània, a més de la valuosa col·laboració de nombrosos espònsors.

El guanyador de la 24a cursa Popular de Caldes d'Estrac ha estat, un any més, l'atleta Ibrahim Ezzaydouni (Futbol Club Barcelona) amb un temps de 32’2’’, seguit per Nour Radouane amb un temps de 32’5’’ i, en tercer lloc, Ibrahim Azzouz (Laietània), amb 33’2’’. Quant a les fèmines, la primera classificada va ser Vanesa Sancho, del Futbol Club Barcelona, amb un temps de 41’3’’ (60a en la classificació general), seguida de Carol Pardo (Laietània), amb 47’3’’ i en tercer lloc, Gemma Badia amb 54’5’’.

fisio   general

general masculi   gral femení

A nivell local, els primers caldencs classificats han estat, en categoria masculina, Xavier Corominas (SBR Open Team), amb un temps de 40’00’’ i Olga Sierra (CE Mediterrani), en categoria femenina, amb un temps de 49’56’’.

També es van lliurar premis als corredors de més edat i als més joves en categories femenina i masculina. En aquest sentit, cal destacar que el corredor més jove de la cursa ha estat el caldenc Joan Vázquez, que va registrar un temps de 53’43’’.

primers locals   menor

L’organització de la Cursa Popular ja prepara l’edició de l’any 2014, quan es celebrarà la 25a edició de la prova i és previst introduir algunes novetats.

FOTOS: Ajuntament de Caldes d'Estrac / M. Carme Bernat Costa


Consulteu la classificació general de la cursa en aquest enllaç.

Vegeu l'àlbum de fotos aquí.

Vegeu el reportatge de la 24a Cursa Popular a M1tv.

 

Informació publicada el 5 de març de 2013