Ajuntament de Caldes d'Estrac
Agenda

Un any més, l´Ajuntament de Caldes d´Estrac col·labora en aquest programa que es té com a objectiu principal facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d´una manera natural.
Tothom que estigui  interessat a formar part del programa, ja sigui com a voluntari o com a aprenent, només s´han d´adreçar per a obtenir tota la informació a la biblioteca Can Milans.

Un any més, l'Ajuntament de Caldes d'Estrac col·labora en aquest programa que es té com a objectiu principal facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d'una manera natural.
Tothom que estigui  interessat a formar part del programa, ja sigui com a voluntari o com a aprenent, només s'ha d'adreçar per a obtenir tota la informació a la biblioteca Can Milans.

Publicació 18.12.2013