Ajuntament de Caldes d'Estrac
Agenda
A càrrec de l'alcalde i el govern municipal

sessió pública_22febrerL'alcalde de Caldes, Joaquim Arnó, oferirà dissabte, 22 de febrer, a partir de les 6 de la tarda a La Fabriqueta (Equipament), una nova sessió pública informativa per explicar els veïns i veïnes del municipi els aspectes cabdals de la gestió que realitza el govern municipal.

La sessió  tractarà, entre altres temes, el vessant econòmic de la gestió municipal. L'alcalde explicarà el pressupost municipal per l'any 2014, aprovat en el darrer ple del mes de gener, així com la congelació de les ordenances per l'any en curs. També es tractaran altres temes com la propera reforma de  l'escola Sagrada Família, entre altres.

Aquesta serà una nova sessió pública de les que organitza el govern municipal, de forma periódica, per a informar els veïns de les actuacions que es duen a terme des del consistori. En el transcurs d'aquestes sessions, que estan obertes a totes la ciutadania, l'alcalde és l'encarregat d'exposar els temes a tractar i respondre els dubtes, suggeriments, peticions i/o aportacions que realitza el públic.

Publicació 28.01.2014