Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
La primera es celebra dissabte, 8 de març (La Fabriqueta), amb el Diputat i Secretari General de CDC, Josep Rull
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac obre aquest cicle sobre el Dret a Decidir  per a posar a l'abast dels ciutadans i ciutadanes la màxima informació possible sobre una de les qüestions més transcendents actualment. La del nostre futur col·lectiu com a país, que passa per poder exercir un dels dret fonamentals de les persones i dels col·lectius, el del “Dret a Decidir”, mitjançant la consulta popular del proper 9 de novembre de 2014 o a través d´altres fórmules que es puguin plantejar.

cartell rull si vullAixí, des del consistori s’està treballant per organitzar activitats informatives de la mà dels principals protagonistes d’aquest procés, ja siguin representants polítics de tots els partits, periodistes, jutges, economistes i/oi esportistes, tots de reconegut prestigi, que tinguin la possibilitat d’explicar a caldes la seva visió particular, general i/o específica del que s’està fent i de les expectatives de futur que se’ns presenten.

L’Ajuntament de Caldes en sessió plenària ja ha pres diversos acords que van en la mateixa línia. El darrer, el passat mes d’octubre, quan va aprovar donar suport al procés iniciat pel Govern de la Generalitat i pels partits polítics i entitats socials adherits, de demanar autorització al Congrés de Diputats per a poder convocar la consulta ciutadana el proper 9 de novembre.

A través de la regidoria de Participació Ciutadana, l’Ajuntament caldenc ha obert a les entitats la possibilitat de participar activament d’aquest cicle, amb aportacions sobre conferenciants, temàtiques o activitats que puguin afavorir l’objectiu de l’activitat proposada.

El primer acte que obrirà el cicle tindrà lloc demà dissabte 8 de març, a les 6 de la tarda a la Fabriqueta i serà a càrrec de Josep Rull, Diputat i Secretari d’Organització de CDC, que amb el títol “SI, vull”, farà un repàs de la situació política actual i explicarà els arguments del seu partit per a defensar el que anomenen Triple Sí : “Sí vull decidir, Sí vull votar, Sí vull la independència”.

A finals del mes de març –amb data encara per determinar- s’oferirà una segona xerrada, aquesta vegada a càrrec del periodista Vicent Partal, fundador de Vilaweb, que presentarà el seu llibre “A un pam de la Independència”.

Publicació 07.03.2014