Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
El proper 12 de març es donarà inici a la tradicional cita gastronòmica amb un acte a la Sala Cultural

PosterVideopesols1OKPlena de novetats i amb una forta aposta per les noves tecnologies, en aquesta 22a edició de la Pesolada, l’Ajuntament de Caldes ha fet una passa endavant unint dues disciplines creatives: l’audiovisual i la gastronomia.

El tret de sortida es donarà el proper 12 de març, en un acte que tindrà lloc a la Sala Cultural a les 12h del migdia, presidit per l’Alcaldessa, Rosa Pou, i el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Òscar Baró.

Durant l’acte es visualitzaran les obres, de 3 min. de duració, presentades per la que serà la primera Mostra de “Videopèsols”. Es tracta d’una convocatòria que l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del govern anterior va posar en marxa durant el mes de gener, per animar a tots els aficionats i professionals del món audiovisual  a realitzar vídeos de curta duració que tinguessin al pèsol com a element destacat. El govern actual ha continuat amb gust en la gestió de la mostra i ha fet les aportacions que ha considerat millors per acabar d’organitzar-la, com per exemple el concurs on tothom hi podia participar

Després del passi dels vídeos, es procedirà al lliurament dels premis: 1r premi General Pesolada, amb una dotació de 1.000 euros; 2n premi Jove Pèsol de la floreta, de 220 euros, i el 3r premi al millor videopèsol segons la votació del públic, amb una dotació de 300 euros.

Tot seguit, a la mateixa Sala Cultural, els restauradors oferiran una degustació amb receptes basades en el pèsol per a tots els assistents.


Un jurat de luxe per la 1a Mostra de Videopèsols

En la seva primera edició, la Mostra de Videopèsols compta amb un jurat amb distingits professionals dins de l’àmbit del món audiovisual, i que a més estan arrelats al municipi de Caldes d’Estrac. Els membres del jurat són: Pep Andreu, Director de producció i continguts a M1tv; Vador Lladó, periodista a RAC 105; Mónica San José, periodista a TV3; Pep Blay, Escriptor, guionista i crític musical; Jana Manich, realitzadora i Pere Vila, jubilat i aficionat a la fotografia. La seva missió serà la de decidir quina de les peces és la guanyadora de les dues primeres categories.


Més informació:

Consultar tota la informació per participar a la 1ºMostra de Videopèsols [+]

Publicació 12.02.2016