Ajuntament de Caldes d'Estrac
Inici | Els menús de la 26a Pesolada de Caldes d'Estrac
Documents

Pesolada_banner

VORAMAR 

Adreça: Passeig de la Musclera, 10 -  T. 93 791 09 44

Pèsols ofegats amb botifarra de pagès, alls i ceba tendra

Pèsols amb sepia de costa i carxofes del maresme. Els dos plats de pèsols van acompanyats d ́una 

copa de cava brut reserva de Perelada. 

Preu per persona: 19 € iva inclòs

******************************

Horari: Tancat dimecres, obert tots els migdies. Consulteu les nits.

A partir de Setmana Santa obert divendres i dissabtes nit.

Can Suñé

Adreça: El Callao, 4 - T. 93 791 00 51

www.cansune.com / info@cansune.com

Per començar: Amanida d'espinacs i canonges amb poma, panses, xampinyons i formatge fresc d'Arenys de Munt. Vinagreta de coriandre.

Seguirem amb: Canelons de peix i marisc amb crema de cranc amb cruixent de formatge

Com a plat principal: Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, les dues botifarres, cebeta, allets tendres i la picada de nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles 

Les postres: Bomba de salero. Pastís de nata i crema regat amb xocolata calenta

Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet 

Bodega a escollir entre:

*Marquès d´ Alella blanc. D.O Alella. Pansa blanca 100%

*Finca Renardes. D.O Penedès. Ull de Llebre, de vinyes velles,

amb una part de samsó i un toc de cabernet sauvignon

*Gran Feudo rosat Chivite . D.O Navarra. Garnatxa 100%

*Cava Parató brut. D.O Penedès. Parellada, macabeu i xarel.lo

Aigües

Cafè o infusions

Preu per persona  36 €   i.v.a inclòs. (mínim 2 persones)

******************************

Horari: De dimecres a diumenge i la nit de dissabte

MAROLA

Adreça: Passeig dels Anglesos, 6 T. 93 791 32 00

www.restaurantmarola.es

Aperitiu Marola amb vermut de la casa

Coca de pà torrada amb tomàquet 

Pèsols del Maresme ofegats a la catalana

***

 Llobarro al forn amb base de patata i ceba o Calamars Farcits i gambes "Estil Marola"

Xarrup de llimona

***

Celler: Raventós d’Alella Pansa Blanca o Cava brut Reserva Perelada 

Aigua Sant Aniol

Cafè Brasilia

Preu 38 € (I.V.A Inclós)

Obert migdia de dimecres a dilluns i les nits de divendres i dissabte. Dimarts tancat

Fonda Manau

Sant Josep, 11

t. 93 791 04 59

www.manau.cat / info@manau.cat


Tastet del dia

* * * * *

Amanida de tres enciams amb vinagreta fresca i ànec (foie i pernil)

 * * * * *

Pèsols del Maresme ofegats amb costella de porc i botifarres (negra i del perol)

* * * * * 

Copa de crema de taronja i maduixes

* * * * * 

Celler: Vi blanc Raventós d’Alella Clàssic o Feudo Chivite rosat (Navarra)  o negre Alcorta criança  Rioja, o Cava Castell de Perelada Brut Reserva.

Aigua.

Cafè.

Preu:  32'50  € (I.V.A. inclòs)  

Horari: Tancat dimarts tot el dia i les nits de diumenge a dijous.

EL TALLER

Passatge de Sant Pere, 2

t. 93 791 26 01

www.restauranteltaller.com

Pèsols de la floreta ofegats a la catalana

Bacallà amb samfaina i mongetes del ganxet o entrecot al pebre

Postres del dia

Celler: Vi Perelada o Cava Parxet

Aigua

Pa i cafè

Preu: 40€ iva inclòs (mínim 2 persones)

Horari: Tancat dimarts i dimecres (excepte festius)

*El menú de la pesolada només s’oferirà els caps de setmana

EL jardí del VELLARD

C/ Riera de Torrentbó nº 1 (pujant Riera de Caldetes)

t. 93 791 00 03

www.eljardidelvellard.com


Primer plat a triar entre: 

Amanida primaveral de fruits vermells, pèsol cru, fruita seca i pernil ibèric

Crema de pèsols, llagostins i chili

Canelò de rostit, beixamel, tòfona i parmesà

Carpaccio de bou, mango, iogurt i mousse de foie amb fèstucs i sèsam

Pèsols del Maresme ofegats al moment amb botifarres i vieira (supl. 5 eur)

Plat principal a triar entre: 

 Arròs de xipirons, pèsols i allioli

Bacallà confitat sobre pèsols del Maresme ofegats al moment amb botifarra

Tataki de presa de porc duroc sobre parmentier de patata i sèsam

 Llom de vedella (entrecot), patates rosses i salsa oporto

Postres casolans 

>>Servei de pa inclòs

» Begudes no incloses 

Preu 26’00 € (iva inclòs) 

Dilluns i dimarts tancat. Obert migdia de dimecres a diumenge. Obert nits de dijous a dissabte 

Pizzeria Estrac

Camí Ral, 5

t. 93 791 31 88


www.pizzeriaestrac.com


Pèsols i carxofes ofegades estil Emma 

Canelons de foie gratinats amb beixamel trufada 

Sorbet de mandarina dels horst de Cabrera o un altre a escollir del nostre obrador 

» Vi negre de la casa a granel

» Vi blanc i rosat del Penedès a granel

» Aigua, pà i cafè

Preu 28 € (iva inclòs)

Opcional +3€ / persona (mínim 2 persones)

» Vi blanc Parxet Raventós d’Alella

» Vi rosat Parxet Pansa Rosada d’Alella

» Vi Negre Priorat Sedó Barceló, Bellmunt

» Cava Parxet Cuvée 21 Brut d’Alella

Obert caps de setmana i festius

     

SOLSTICI

Plaça de les barques, s/n

m. 608 145 984

www.solstici.com / infosolstici@solstici.com


• Entreteniment: Pudding de pèsols amb saltejat de gules i cruixent de pernil

• Entrant: crema de pèsols del Maresme amb carn de vieira i musclos

• Plat principal: Turbot a la planxa amb verdures

•  Pudding casolà amb nata

» Marmellans D.O. Catalunya

» Aigua o refresc

Preu per persona 35 € (iva inclòs)

Tancat dilluns

la tasqueta de caldes

La Riera, 10

t. 93 791 32 72 / 661 666 262

latasquetadecaldes@gmail.com


Crema de pèsol de la Floreta amb cruixent de morcilla d'arròs 

Carpaccio de peus de porc amb ceps i escalunyes

Estofat de pèsols de la floreta amb botifarra negra, cebeta tendre i fonoll amb llom de bacallà confitat.

Pa de Coca d'Oli torrat amb tomàquet de Pa Solà inclòs


Postres

Sorbet de pomada / ginet fet a casa

Pastisset sorpresa de La Tasqueta

Coulant de xocolata artesà (apte per celíacs)

Begudes i cafès no incloses

Preu per persona 29 € (iva inclòs) 

(Mínim 2 persones) 


Horari de Cuina:

De Dimarts a Dissabte de 20:00 a 22:45h

Divendres, Dissabte i diumenge de 13:00 a 15:45h

OSTRES QUIN RACONET!

Passeig dels Anglesos, Mòdul 2 (Davant nº 9 - 13)

m. 646 04 32 95

info@elracodelnavegant.com

 

Saltat de pèsols amb sepiones. 

16,50€ Iva inclòs

Tancat els diumenges a la nit

DYNAMIC hotel

Carrer de la Santema, 25

T. 931 160 660

www.dyhotels.com

Mini hamburguesa de pa de pèsol amb crema de la floreta i hamburguesa de botifarra de perol

Crema freda de pèsols floreta

Arròs amb trompetes de la mort, papada ibèrica i pèsols

Tonyina D.O Balfegó amb pèsols del Maresme

Ofegat de popets amb pèsols

***

Postres

***

Celler

Sommos Roble, Cava Canals Nadal Brut, Raventós d'Alella Tina 20/ Pansa Blanca

Menú 28 € (iva inclòs) 

Horari Restaurant


Migdia de Dimarts a Diumenge 13:00 a 16:00h Nit de Dimecres a Dissabte de 20:00 a 23:00h 

Pack Dynamic Hotels Pesolada 

Inclou: Nit d’hotel, Copa de benvinguda, Esmorzar, Activitats dirigides. Preu pack: 90 €