Adreça: Passeig de la Musclera, 10 - T. 93 791 09 44
Pèsols ofegats amb botifarra de pagès, alls i ceba tendra
Pèsols amb sepia de costa i carxofes del maresme. Els dos plats de pèsols van acompanyats d ́una
copa de cava brut reserva de Perelada.
Preu per persona: 19 € iva inclòs
******************************
Horari: Tancat dimecres, obert tots els migdies. Consulteu les nits.
A partir de Setmana Santa obert divendres i dissabtes nit.
Can SuñéAdreça: El Callao, 4 - T. 93 791 00 51
www.cansune.com / info@cansune.com
Per començar: Amanida d'espinacs i canonges amb poma, panses, xampinyons i formatge fresc d'Arenys de Munt. Vinagreta de coriandre.
Seguirem amb: Canelons de peix i marisc amb crema de cranc amb cruixent de formatge
Com a plat principal: Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, les dues botifarres, cebeta, allets tendres i la picada de nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles
Les postres: Bomba de salero. Pastís de nata i crema regat amb xocolata calenta
Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet
Bodega a escollir entre:
*Marquès d´ Alella blanc. D.O Alella. Pansa blanca 100%
*Finca Renardes. D.O Penedès. Ull de Llebre, de vinyes velles,
amb una part de samsó i un toc de cabernet sauvignon
*Gran Feudo rosat Chivite . D.O Navarra. Garnatxa 100%
*Cava Parató brut. D.O Penedès. Parellada, macabeu i xarel.lo
Aigües
Cafè o infusions
Preu per persona 36 € i.v.a inclòs. (mínim 2 persones)
******************************
Horari: De dimecres a diumenge i la nit de dissabte
MAROLAAdreça: Passeig dels Anglesos, 6 T. 93 791 32 00
www.restaurantmarola.es
Aperitiu Marola amb vermut de la casa
Coca de pà torrada amb tomàquet
Pèsols del Maresme ofegats a la catalana
***
Llobarro al forn amb base de patata i ceba o Calamars Farcits i gambes "Estil Marola"
Xarrup de llimona
***
Celler: Raventós d’Alella Pansa Blanca o Cava brut Reserva Perelada
Aigua Sant Aniol
Cafè Brasilia
Preu 38 € (I.V.A Inclós)
Obert migdia de dimecres a dilluns i les nits de divendres i dissabte. Dimarts tancat
Fonda ManauSant Josep, 11
t. 93 791 04 59
www.manau.cat / info@manau.cat
Tastet del dia
* * * * *
Amanida de tres enciams amb vinagreta fresca i ànec (foie i pernil)
* * * * *
Pèsols del Maresme ofegats amb costella de porc i botifarres (negra i del perol)
* * * * *
Copa de crema de taronja i maduixes
* * * * *
Celler: Vi blanc Raventós d’Alella Clàssic o Feudo Chivite rosat (Navarra) o negre Alcorta criança Rioja, o Cava Castell de Perelada Brut Reserva.
Aigua.
Cafè.
Preu: 32'50 € (I.V.A. inclòs)
Horari: Tancat dimarts tot el dia i les nits de diumenge a dijous.
Passatge de Sant Pere, 2
t. 93 791 26 01
www.restauranteltaller.com
Pèsols de la floreta ofegats a la catalana
Bacallà amb samfaina i mongetes del ganxet o entrecot al pebre
Postres del dia
Celler: Vi Perelada o Cava Parxet
Aigua
Pa i cafè
Preu: 40€ iva inclòs (mínim 2 persones)
Horari: Tancat dimarts i dimecres (excepte festius)
*El menú de la pesolada només s’oferirà els caps de setmana
EL jardí del VELLARDC/ Riera de Torrentbó nº 1 (pujant Riera de Caldetes)
t. 93 791 00 03
www.eljardidelvellard.com
Primer plat a triar entre:
Amanida primaveral de fruits vermells, pèsol cru, fruita seca i pernil ibèric
Crema de pèsols, llagostins i chili
Canelò de rostit, beixamel, tòfona i parmesà
Carpaccio de bou, mango, iogurt i mousse de foie amb fèstucs i sèsam
Pèsols del Maresme ofegats al moment amb botifarres i vieira (supl. 5 eur)
Plat principal a triar entre:
Arròs de xipirons, pèsols i allioli
Bacallà confitat sobre pèsols del Maresme ofegats al moment amb botifarra
Tataki de presa de porc duroc sobre parmentier de patata i sèsam
Llom de vedella (entrecot), patates rosses i salsa oporto
Postres casolans
>>Servei de pa inclòs
» Begudes no incloses
Preu 26’00 € (iva inclòs)
Dilluns i dimarts tancat. Obert migdia de dimecres a diumenge. Obert nits de dijous a dissabte
Pizzeria EstracCamí Ral, 5
t. 93 791 31 88
www.pizzeriaestrac.com
Pèsols i carxofes ofegades estil Emma
Canelons de foie gratinats amb beixamel trufada
Sorbet de mandarina dels horst de Cabrera o un altre a escollir del nostre obrador
» Vi negre de la casa a granel
» Vi blanc i rosat del Penedès a granel
» Aigua, pà i cafè
Preu 28 € (iva inclòs)
Opcional +3€ / persona (mínim 2 persones)
» Vi blanc Parxet Raventós d’Alella
» Vi rosat Parxet Pansa Rosada d’Alella
» Vi Negre Priorat Sedó Barceló, Bellmunt
» Cava Parxet Cuvée 21 Brut d’Alella
Obert caps de setmana i festius
SOLSTICI
Plaça de les barques, s/n
m. 608 145 984
www.solstici.com / infosolstici@solstici.com
• Entreteniment: Pudding de pèsols amb saltejat de gules i cruixent de pernil
• Entrant: crema de pèsols del Maresme amb carn de vieira i musclos
• Plat principal: Turbot a la planxa amb verdures
• Pudding casolà amb nata
» Marmellans D.O. Catalunya
» Aigua o refresc
Preu per persona 35 € (iva inclòs)
Tancat dilluns
la tasqueta de caldesLa Riera, 10
t. 93 791 32 72 / 661 666 262
latasquetadecaldes@gmail.com
Crema de pèsol de la Floreta amb cruixent de morcilla d'arròs
Carpaccio de peus de porc amb ceps i escalunyes
Estofat de pèsols de la floreta amb botifarra negra, cebeta tendre i fonoll amb llom de bacallà confitat.
Pa de Coca d'Oli torrat amb tomàquet de Pa Solà inclòs
Postres
Sorbet de pomada / ginet fet a casa
Pastisset sorpresa de La Tasqueta
Coulant de xocolata artesà (apte per celíacs)
Begudes i cafès no incloses
Preu per persona 29 € (iva inclòs)
(Mínim 2 persones)
Horari de Cuina:
De Dimarts a Dissabte de 20:00 a 22:45h
Divendres, Dissabte i diumenge de 13:00 a 15:45h
OSTRES QUIN RACONET!Passeig dels Anglesos, Mòdul 2 (Davant nº 9 - 13)
m. 646 04 32 95
info@elracodelnavegant.com
Saltat de pèsols amb sepiones.
16,50€ Iva inclòs
Tancat els diumenges a la nit
DYNAMIC hotelCarrer de la Santema, 25
T. 931 160 660
www.dyhotels.com
Mini hamburguesa de pa de pèsol amb crema de la floreta i hamburguesa de botifarra de perol
Crema freda de pèsols floreta
Arròs amb trompetes de la mort, papada ibèrica i pèsols
Tonyina D.O Balfegó amb pèsols del Maresme
Ofegat de popets amb pèsols
***
Postres
***
Celler
Sommos Roble, Cava Canals Nadal Brut, Raventós d'Alella Tina 20/ Pansa Blanca
Menú 28 € (iva inclòs)
Horari Restaurant
Migdia de Dimarts a Diumenge 13:00 a 16:00h Nit de Dimecres a Dissabte de 20:00 a 23:00h
Pack Dynamic Hotels Pesolada
Inclou: Nit d’hotel, Copa de benvinguda, Esmorzar, Activitats dirigides. Preu pack: 90 €