Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
La nova deixalleria de Les 3 Viles s'inaugurarà el proper dissabte 15 de maig, a les 12 del migdia. L'equipament, que dóna servei a Caldes d'Estrac, Llavaneres i Sant Vicenç, està situat al polígon industrial de Llavaneres.
deixalleria 1

El nou equipament s'ha construït al polígon industrial de Llavaneres i, per tant, l'accés és molt més fàcil que fins ara. L'antiga deixalleria mancomunada havia quedat obsoleta i la ubicació al torrent de les Bruixes la feia poc còmoda per als usuaris per la mala comunicació. A la nova deixalleria, que s'ha finançat amb una subvenció de l'Agència Catalana de Residus de la Generalitat que ha cobert el 50% del cost del projecte, es podrà recollir un volum de residus més gran.

L'acte inaugural comptarà amb la participació dels tres alcaldes: Joaquim Arnó, de Caldes d'Estrac Bernat Graupera, de Sant Andreu de Llavaneres i Miquel Àngel Martínez, de Sant Vicenç de Montalt.

deixalleria 2    deixalleria 3


Horari
L'horari de l'equipament és de dimarts a dissabte de 9 a 13  i de 17 a 20 hores, i diumenges de 9 a 14 hores. El dilluns està tancat.

Adreça
Carrer de la Indústria, 36
Polígon industrial
Sant Andreu de Llavaneres


A partir del 15 de maig s'anul·la el servei que oferia l'antiga deixalleria i els usuaris hauran de dirigir-se a aquest nou equipament de "Les 3 Viles".

Publicació 06.05.2010