Ajuntament de Caldes d'Estrac
Agenda

170418_fundaciopalau_picassoiidentitatA l´abril del 2017, el Museu Picasso i la Fundació Palau. Centre d´Art es complauen a acollir el III Congrés Internacional Picasso. Gràcies a la iniciativa del Musée Picasso-Paris, des del 2015 el congrés proporciona un fòrum anual on es presenten els treballs més recents sobre l´obra i figura de Picasso.

En aquesta important cita, hi participaran també destacats artistes amb un clar interès en la obra picassiana. Així mateix, es fomentarà una trobada inclusiva amb la col·laboració d´experts de regions d´arreu del món que tradicionalment han comptat amb poca representació.

Un concepte que abraça una gran diversitat de possibilitats i que ha tingut en compte la programació dels museus Picasso de París i de Barcelona. L´exposició que mostrarem durant aquest mateix període, «Picasso. Retrats», és una revisió del concepte del retrat a l´obra de l´artista, mentre que el Musée Picasso-Paris presentarà una mostra dedicada a Olga Picasso (Khokhlova), personatge que requereix una important i extensa revisió.

El congrès s´inicia al Museu Picasso els dies 27 i 28 i el 29 d´abril a la Fundació Palau.

Lamentem comunicar el tancament de les inscripcions al congrés, en aconseguir l´aforament màxim en ambdues seus.