Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El proper dissabte i diumenge 10 i 11 de juny vine a la fira Aqua Calida de Caldes i podràs gaudir de tot tipus de tapes pensades per al teu benestar

170325_tapes_

La gastronomia és un dels eixos principals per a un estil de vida que aposta per la salut i el benestar. Per això a Caldes d’Estrac volem posar en valor la qualitat dels nostres productes i hem preparat una degustació perquè en gaudim tots plegats.

170602_tapesimusica_biofira

Aquesta degustació gastronòmica estarà situada al Mercat Municipal. Dissabte 10 de junya a partir de les 21h, el mercat obrirà les portes amb delicioses tapes i pinxos a preus molt assequibles perquè tothom els pugui gaudir. La vetllada estarà amenitzada per la Big Band de l’Escola de Música l’Oriola de Sant Vicenç de Montalt i el quartet de versions Tangerine.

Diumenge 11 de juny a les 13h, a més del tastet gastronòmic també impulsarem un vermut solidari per col•laborar amb l’entitat Il•lusions Solidàries, dedicada a la restauració i donació de joguines.

Es tracta, en definitiva, de conèixer noves receptes, degustar nos sabors i apostar per una alimentació sana que a més encaixa amb una economia sostenible. És per això que volem també agrair als paradistes del Mercat Municipal, Can Piu Polleria, Carnisseria Anna Solà, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercè, als restauradors de Soletico, La Quadra del Mar, la Cassoleta, Verdura i Cultura, a la botiga Món Sa i a l’entitat Il•lusions Solidàries la seva implicació que farà possible aquest esdeveniment al que tots esteu convidats!

Coneix la fira amb detall: www.caldetes.cat/aquacalida

Informació publicada el 2 de juny de 2017