Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Amb sessions gratuïtes de Pilates, Ioga, Taitxí, banys de vapor i tastets de massatges

balneari.1.jpgLa segona edició del Bio Fira Aqua Calida, que se celebra a Caldes d’Estrac el proper 2 i 3 de juny, s'enfoca en la sostenibilitat i la gestió d'energies a partir d'activitats, teràpies naturals, espectacles, sessions de ioga i practiques saludables, gastronomia, xerrades i tallers infantils. 

Vine a Caldes i gaudeix de dos dies plens d'activitats per a cuidar-se el cos. Si ets un amant del benestar a través de la pràctica de l'esport, no et pots perdre la sessió de Body balance a càrrec de Bibiana que tindrà lloc el dissabte 2 de juny de 5 a 6 de la tarda, a la Terrassa Hotel Dynamic.

El mateix dissabte 2 de juny, de 5 a 8 de la tarda, al Parc de la Bassa, també podràs gaudir d'una construcció d’un "Temazcal" i sessió cerimonial per lliurar-te de l'estrés i les toxines. Es tracta d’un bany de vapor utilitzat en la medicina tradicional i en el dia a dia dels pobles del centre de Mèxic. Temazcal significa en azteca casa calenta. Una veritable descoberta de les tècniques prehispàniques de la medicines de l’Amèrica Central. 

El diumenge 3 de maig l'activitat esportiva a Caldes continua de 10 a 11 del matí a la Terrassa Hotel Dynamic amb Ioga a la terrassa a càrrec de Bibiana.

Així mateix, durant els dos dies que dura la fira d'Aqua Calida hi haurà sessions de grup de ioga, pilates i taitxí a l'Espai de Teràpies (darrere de l'Ajuntament). No et perdis tampoc l'oportunitat de relaxar-te amb els tastets de massatges al Parc de la Bassa. Diversos fisioterapeutes oferiran breus sessions de massatge en un espai sota els arbres del parc. 


Clica per saber-ne més de la Fira Aqua Calida [+]

Informació publicada l'1 de juny de 2018