Amb el desig de col•laborar amb la contenció del Coronavirus, des de l’àrea de Promoció Econòmica en consens amb els restauradors implicats, s’ha decidit ajornar la ruta gastronòmica del pèsol que havia de celebrar-se aquest diumenge 15 de març.
Des de l’àrea de Promoció Econòmica s’està valorant posar una nova data a l’esdeveniment, però tot anirà en funció de com evolucioni la situació provocada pel Coronavirus, així com de les directrius que es rebin des del Departament de Salut.
Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac es recorda a la ciutadania que es mantingui atenta als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administració general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funció de l’evolució de la situació.
Consultar les mesures de contenció del Coronavirus de Caldes d’Estrac [+]
Cada restaurant adherit a la ruta de la tapa del pèsol cuinarà una tapa amb el pèsol de la floreta com a element estrella. S’oferirà de 12h a 15h.
Com es pot participar?Només cal fer la reserva anticipada de cada una de les tapes dels diferents restaurants.
Cada tiquet costarà 5 euros i inclourà una tapa i una beguda. I
Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, les dues botifarres, cebeta, allets tendres i la picada de nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles
Ceviche de pèsols sobre copa freda de tomàquet o Croqueta de pèsols i botifarra negra.
Pèsols de la floreta ofegats amb sèpia d'Arenys.
Pèsols de la floreta i carxofes del maresme ofegats a l'estil Emma.
Pèsols, amb sepia de costa i carxofes del mareseme a l’estil Voramar.
Torradeta amb tartare de bacallà, tomàquet, ceba tendre i pèsol de la floreta amb oli confitat de gingebre.
Pèsols de la floreta amb Tonyina D.O. Balfegó marinada amb taronja.
12 Pe c