Diumenge 3 de març, entre les 12h i les 15h, es va celebrar la Ruta de la Tapa del Pèsol en la que van participar els dotze restauradors de Caldes d’Estrac participants a la “Pesolada 2019”: El Taller, Ostres Quin Raconet, Sotavent, Marola, La Tasqueta, Can Suñé, Voramar, el Jardí del Vellard, Solstici, Pizzeria Estrac, Fonda Manau i Dynamic Hotel.
La majoria de les ventes es van online de forma anticipada , tot i que la majoria de restauradors també van vendre tapes durant el mateix dia. En total es van servir unes 250 tapes. Cal destacar que amb l’adquisició de cada tiquet es va regalar una cassoleta commemorativa, record de la 25a pesolada.
D’aquesta manera els restauradors de Caldes han donat el tret de sortida a la 25a pesolada, i, durant els mesos de març i abril, els dotze restaurants posaran a disposició dels comensals la possibilitat de provar els diferents menús degustació basats en el pèsol i que es poden consultar en el web municipal: www.caldetes.cat/pesolada. Una manera de promocionar els productes km0, i de captivar als sibarites de la bona cuina.