Ajuntament de Caldes d'Estrac
Notícies
El 15 de març torna la Cursa de la Dona i tot seguit es celebrarà l´Ironkids

cursa_dona_20.jpegEl 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, una commemoració que se celebra arreu del món i es per això que els Ajuntaments de St. Vicenç de Montalt, St. Andreu Llavaneres i Caldes d’Estrac s’uneixen per celebrar aquest dia amb un esdeveniment esportiu: la Cursa de la Dona.

Com l'any passat, el recorregut de la cursa anirà pel front marítim de Sant Vicenç, Llavaneres, Caldes d’Estrac i Arenys de Mar. Els atletes que vulguin participar podran optar entre dos recorreguts de cinc i deu quilòmetres respectivament.

Aquest any la cursa és oberta a tothom que sigui major de 12 anys, sense distinció de sexe. La sortida es farà a les 9 del matí des del port Balís. Els interessats podran gaudir d’un escalfament a càrrec de Mary González Reina – atleta espanyola internacional, el mateix dia de la cursa

Pels petits i joves amants de l’esport, el mateix diumenge 15 de març, també s’ha organitzat una cursa popular, en aquest cas dirigida als nens entre 3 i 16 anys : l’Ironkids, que es celebrarà a les 11h del matí.

Més informació [+]

Inscripcions 5km [+]

Inscripcions 10km [+]

Publicació 30.01.2020