Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Durant el 6 i 7 de juny Caldes d'Estrac acollirà una intensa programació amb activitats pensades per a grans i petits

aqua calidaCaldes d’Estrac pensa en verd, i aquest 2020 presentem per quart any consecutiu la Fira d’Aqua Calida, on et convidem a viure i conèixer un nou estil de vida basat en el benestar, la salut i la sostenibilitat.

Situada al bell mig del nostre municipi, entre el mar, la platja i els turons que el voregen, la fira gaudirà d’un emplaçament únic per gaudir amb tots els sentits de l’ampli ventall de propostes pensades per a famílies, joves, viatgers, grans i petits que vulguin apropar-se al món bio.

Quines seran les principals activitats? Òscar Baró, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, destaca que la fira abarcarà diferents àmbits:

 Gastronomia: Hi haurà un espai gastronòmic on es podran degustar tot tipus de productes saludables i cerveces ecològiques, amb Food Trucks durant tot el cap de setmana. A més a més, celebrarem tallers de cuina, dissabte es farà una fideuada ecològica i diumenge una paella ecològica on tothom està convidat!

Salut: Farem tastets de massatges, i gaudirem de masterclass de ioga, zumba i body balance.

Termalisme: El balneari de Caldes d'Estrac celebrarà portes obertes i farà divulgació de les propietats medicinals de les aigües termals de Caldes i la seva història. També comptarem amb un stand de les Viles Termals de Catalunya.

Cultura: A l’espai de la biblioteca, trobareu una selecció de llibres sobre els temes de la bio-fira, també podrem gaudir de l’espectacle de música i dansa “Un sufi del segle XXI” que es celebrarà al safareig.

Conferències: abordarem temes per aprofundir en els valors de sostenibilitat, ecologia i bio-civilització i els aspectes que proposa l'agenda 2030

Activitats familiars: Celebrarem tallers de reciclatge, de samarretes sostenibles, de creació d'instruments musicals tradicionals, activitats amb patinets elèctrics per gaudir amb els més petits, i comptarem amb un espectacle de circ amb valors ecològics per aprendre tots plegats com fer que el món sigui més sostenible. A més, a més, durant tot el cap de setmana hi haurà jocs infantils gegants.

Exposicions: A més a més, la Fundacio Palau celebrarà una jornada de portes obertes de l'exposició permanent.

Amb aquesta fira, el nostre objectiu és fer una aposta decidida per un estil de vida basat en el benestar, la sostenibilitat i la nostra salut, així com la del món on vivim. 

Segons Òscar Baró, “es tracta d’una proposta singular i única amb la que volem posar en valor tota la riquesa del nostre municipi, difonent un model de vida saludable i amb una oferta atractiva d’activitats per al gaudi de petits i grans.”

Més que una fira, Aqua Calida vol ser una experiència i una oportunitat per al visitant de gaudir, cuidar-se i apostar per sí mateix en un entorn únic com és el de Caldes d’Estrac. Us esperem a tots el proper 6 i 7 de juny!

Programa en construcció

Informació publicada el 28 de febrer de 2020