Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Seguint les instruccions de les autoritats sanitàries es suspèn fins a nou avís el servei de mini deixalleria dels diumenges i de deixalleria, així com la recollida de voluminosos per als particulars.

_deixalles_MESURESA.jpgDes de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac informem que, tenint en consideració les instruccions de la Secretaria d’Estat de Medi Ambient del Ministeri i donada la incertesa provocada per la situació sanitària actual derivada de la pandèmia del COVID-19, es tancarà el servei de DEIXALLERIA I MINIDEIXALLERIA  per als  particulars, així com també la RECOLLIDA SETMANAL DE VOLUMINOSOS fins a nou avís.

Cal destacar que l' empresa gestora de la recollida de Residus GBI, continuarà amb LA RECOLLIDA SELECTIVA PROGRAMADA DE FORMA HABITUAL.

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac demanem a les veïnes i veïns la màxima col.laboració per tal de mantenir els contenidors  en les millors condicions possibles.

Recordem també que seguiu atents als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administració general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funció de l’evolució de la situació.

Informació publicada el 18 de març de 2020