Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La programaciˇ continua aquesta setmana amb escriptors tan coneguts com Bernardo Atxaga i actuacions de grups destacats en el panorama actual com Mishima

poesia_i_mes.jpegDesprÚs d’una primera setmana amb una intensa programaciˇ  amb artistes destacats en l’escena poŔtica actual com Blanca Llum Vidal o Jordi Cornudella, fins a concerts com el de Mariallu´sa, i tocant algunes tecles mÚs experimentals com la proposta de Laia Estruch,  el Festival Poesia i + 2020 continuarÓ aquesta setmana amb una programaciˇ pensada per al gaudi de tots els espectadors.

En streaming, format que s’ha estrenat aquest any a conseqŘŔncia del Coronavirus, es podrÓ gaudir d’ Estel SolÚ i Jordi BusquÚ, J˙lia Francino acompanyada per Refree, Aina Clotet amb Jordi Oriol, i Nois Tut˙.

El festival tambÚ ofereix actuacions i recitals en directe, al Parc Can MuntanyÓ i a la Fundaciˇ Palau.

Dijous al vespre els protagonistes seran Bernardo Atxaga i Mishima, mentre que la nit del divendres serÓ per Ajo + Min, i  Christina Rosenvinge.

Dissabte al vespre com ja Ús habitual, gaudirem de la nit de poetes amb Yolanda Casta˝o, Albert Balasch i Josep Pedrals, i Miquel Serra.

El festival finalitzarÓ el diumenge amb una programaciˇ que comenšarÓ amb les “Accions a la Muntanya” amb Irene SolÓ + Estampa, Pedro Torres, i es tancarÓ amb Versonautas, Joan Garriga i El Mariatxi GalÓctic.

Totes les actuacions en directe tambÚ es podran seguir en streaming.

Des de l’Órea de Cultura de l’Ajuntament de Caldes s’anima a tothom a participar i endinsar-se en les propostes que aquest any ens porta la 15a ediciˇ del festival, especialment aquest any en el que la COVID-19 ha fet que s’hagin hagut de superar molts obstacles per aconseguir anar endavant.

MÚs informaciˇ i programaciˇ [+]

Informaciˇ publicada el 8 de juliol de 2020