Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Des de l´Àrea de Dona i Polítiques d´Igualtat us informem de dos tallers de sensibilització i denúncia contra les actituds sexistes i LGTBI-fòbiques

activitats 28jDes de l’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat us oferim conjuntament amb la Diputació de Barcelona un seguit d’activitats de sensibilització i visibilització per la commemoració del 28 de Juny, Dia Internacional del l’Orgull LGTBI.
Vols entendre com afecten els rols de gènere en el que escoltem? Fartes i farts de LGTB-fòbia, sexisme i discriminació als videojocs? Aquests són els teus tallers. No t’ho pots perdre!


“aTRAPant masclismes i actituds LGTBI-fòbiques”

Gaudeixes de la música TRAP? Vols entendre com afecten els rols de gènere en el que escoltem? Aquest és el teu taller…llegeix tota la info i apunta’t!
Generarem un procés de creació col•lectiu entorn la música  TRAP. L’activitat consistirà en un taller online, per reflexionar col•lectivament sobre els estils musicals que s’identifiquen com a propis i que creen representacions socials en quant a valors culturals i actituds davant els masclismes i l’LGTBI-fobia.
Es reflexionarà sobre la història de la música, des dels anys 80s fins a l’actualitat (Trap, reggaeton, etc.), i de quina manera la perspectiva de gènere i de la diversitat sexual han estat presents.
• Quan: el 8 de juliol de 16h a 17,30h i el 13, 14 i 15 juliol, d’11h a 12,30h.
• Per a qui: joves de 14 a 17 anys. Seran 4 grups de 20-25 joves.
• Com: Activitat dirigida per entitat ÀÓ Cameres i Acció. A ZOOM

Apunta't aquí: https://formularis.diba.cat/diba/lgtbi/atrapant-masclismes-actituds-lgtbi-fobiques


“Pensat, contat i lluitat”

Fartes i farts de LGTB-fòbia, sexisme i discriminació als videojocs? Apunta't al taller i aprèn a crear personatges i històries interactives diverses, inclusives i respectuoses!  
Taller que abordarà de forma integral, crítica i lúdica la diversitat sexual i afectiva en el context virtual i en el món dels videojocs.
L’activitat començarà en pensar sobre el cos-avatar, o com construïm la nostra identitat en els espais immersius, per acabar reflexionant i creant històries interactives a l’estil dels videojocs, a través de la plataforma Twine.
• Quan: els dies 9 i 10 de juliol de 10 a 13h i els dies 13 i 14 de 15.30 a 18.30h
• Per a qui: joves de 14 a 17 anys. Seran 4 grups de 15 joves.
• Com: Activitat dirigida per l’entitat ArsGames. Cal tenir ordinador i el TWINE i el JITSI MEET (softwares lliures) instal•lats

Apuntat' aqui: https://formularis.diba.cat/diba/lgtbi/pensar-conta-lluita

Informació publicada el 8 de juliol de 2020