Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La quantia de la subvenció és d´un màxim de 1.500 euros per sol•licitant per a despeses realitzades de l´1 de gener al 31 de desembre de 2020.

Presentacio_incentius_restauracio_octubreDes de l’Ajuntament de Caldes us informem de que ja es poden demanar els ajuts per a les activitats de restauració i els centres de bellesa i estètica.

Les subvencions s’adrecen a autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa que han estat obligats al tancament per les mesures de salut pública per a la contenció de la pandèmia de covid-10 a Catalunya. S’entenen com a activitats de restauració, els bars i restaurants i cafeteries, inclosos els que presten activitats dins d’un establiment col•lectiu com centres comercials o mercats municipals.

La quantia de la subvenció és d’un màxim de 1.500 euros per sol•licitant per a despeses realitzades de l’1 de gener al 31 de desembre de 2020.

El termini de presentació de les sol•licituds comença avui i serà de 15 dies hàbils o fins exhaurir la dotació pressupostària.

Podeu accedir al tràmit telemàtic a través de la web del CCAM, on trobareu un apartat de Preguntes Freqüents, així com un vídeo explicatiu.

Consulta i descarrega: 

Informació publicada el 28 d'octubre de 2020