Ajuntament de
Caldes d'Estrac
L'Àrea de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana agraeix la implicació dels caldencs i caldenques que per segon any consecutiu han demostrat la seva originalitat i creativitat participant en la nova edició de la popular iniciativa

«Un any més, podem afirmar que a Caldes tenim els balcons, les façanes i els aparadors més originals, divertits, imaginatius i màgics del territori», manifesta el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Freddy Freixas, després que la segona edició del Concurs de Balcons hagi estat un èxit. A principis del passat mes de desembre i per segon any consecutiu, l’Àrea de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana va convocar la popular iniciativa amb la voluntat de premiar la imaginació, originalitat i creativitat dels veïns i veïnes i promoure el consum de proximitat.

Un cop tancat el termini, el jurat va visitar els balcons, les façanes i els aparadors participants i va emetre el seu veredicte seguint criteris com l’originalitat, el valor creatiu i la innovació en el plantejament de l’ornamentació; el resultat estètic i la integració a l’entorn; la referència al context nadalenc; i la utilització de materials reciclats. En aquest sentit, el primer premi de la categoria Balcons ha estat per Patrícia Ramello, mentre que el segon lloc ha estat per Patrícia Canela Guerin. Pel que fa a la categoria Façanes, la primera posició ha estat per Marta Pons Juan i el segon lloc per Carla Escrich Solé. Per últim, la guanyadora del primer premi de la categoria Aparadors ha estat Beatriz Márquez Rubio i Salvador Sosa Villanueva ha estat el guardonat en segona posició. Cada categoria compta amb un primer premi de 200 euros i un segon premi de 100 euros, que s’hauran de gastar íntegrament al municipi.

Enguany, la delicada situació sanitària no ha permès fer un acte d’entrega presencial. Per aquest motiu, el jurat, format per quatre dones caldenques vinculades al món de l’art, la creativitat i la decoració: Vanessa Puigderrajols, florista; Mireia Carbó, interiorista; Alícia Bosch, membre de la comissió de festes; i Alícia Núñez, assessora paisatgística; envia un missatge de felicitació a totes les persones participants per la dedicació i esforç que s’ha vist reflectit en creacions d’una alta qualitat. També, el regidor Freddy Freixas agraeix la participació i implicació dels caldencs i caldenques, així com la gran feina del jurat, i destaca com les obres, tot i les dificultats del moment, han contribuït a il·luminar, escalfar i omplir el poble d’un bonic esperit nadalenc.

Primer Premi Categoria Balcons
Primer Premi Balcons
Primer Premi Categoria Façanes
Primer Premi Façanes
Primer Premi Categoria Aparadors
Primer Premi Aparadors
Segon Premi Balcons
Segon Premi Balcons
Segon Premi Categoria Façanes
Segon Premi Façanes
Segon Premi Categoria Aparadors
Segon Premi Aparadors
Informació publicada el 8 de gener de 2021