Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Durant la sessió plenària, Gonzalo Bonnin va prendre possessió com a regidor del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Caldes d'Estrac

AjuntamentDesprés de la renúncia de l’alcaldessa Rosa Pou i el nomenament d’Òscar Baró com a nou alcalde de Caldes d’Estrac, l’Ajuntament ha aprovat un nou cartipàs municipal. Durant la sessió plenària extraordinària urgent celebrada ahir, dijous 18 de febrer, es va presentar i acordar la nova distribució de les regidories. En aquest sentit, l’alcalde Òscar Baró assumeix tots els temes propis de l’Alcaldia i les regidores d’Hisenda, Protocol i Participació Ciutadana, Protecció de Dades, Transparència i Cooperació.

Pel que fa a la resta de regidors i regidores, Joan Baró continua sent el primer tinent d’alcalde i responsable de les regidories de Serveis Urbans, Governació, Salut, Sistemes Informàtics i Esports; David Salvà es converteix en el segon tinent d’alcalde i responsable de les regidories de Cultura, Comunicació i, com a novetat, Via Pública (que anteriorment portava l’alcaldessa Rosa Pou); Laura Aloy segueix al capdavant de les regidories d’Acció Social, Atenció a les Persones, Ocupació i, com a novetat, assumeix les regidories de Gent Gran i de la Dona i Polítiques d’Igualtat; Miquel González continua com a titular de les regidories d’Urbanisme i Habitatge; i Alfred Freixas segueix al capdavant de les regidores d’Ensenyament, Promoció Econòmica, Comerç i incorpora les de Turisme i Termalisme. Per últim, la regidora Alexandra Manni temporalment no portarà cap regidoria, però continua formant part de l’equip de govern.

Així mateix, durant la sessió plenària extraordinària, Gonzalo Bonnin va prendre possessió com a nou regidor del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac. Un cop fets els tràmits administratius corresponents, Bonnin assumeix a partir d’avui, divendres 19 de febrer, les regidories de Joventut i Medi Ambient. Amb l’entrada del nou regidor caldenc, el grup municipal d’ERC queda conformat per: Òscar Baró, David Salvà, Laura Aloy, Alfred Freixas i Gonzalo Bonnin. En aquest sentit, la portaveu titular serà la Laura Aloy i el portaveu suplent, Gonzalo Bonnin.

Informació publicada el 19 de febrer de 2021