Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La nova edició aprofundeix en el relleu a l'alcaldia, parla de l'aprovació del Pressupost Municipal per a l'any 2021 i conté un ampli recull de fotografies de les festes nadalenques

Revista Portada 264L’Ajuntament acaba de publicar el número 264 de la revista municipal ‘Portada’. Corresponent als mesos d’octubre a febrer, el nou butlletí aborda els principals temes de l’actualitat caldenca. Aquest cop, la revista s’ha vist afectada pel procés electoral, endarrerint la seva publicació fins després de la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya.

La nova edició aprofundeix en el relleu a l’alcaldia amb una entrevista en profunditat al nou alcalde, Òscar Baró, i amb una carta de comiat de l’anterior alcaldessa, Rosa Pou. Així mateix, parla de l’aprovació del Pressupost Municipal per a l’any 2021, de les novetats a les ordenances fiscals i de l’exposició sobre l’Avanç del POUM que recentment ha acollit la Sala Cultural. També, conté un ampli recull de fotografies de com s’han viscut les festes nadalenques al municipi, els escrits dels grups municipals i una interessant entrevista a les responsables de la Biblioteca Can Milans.

Com sempre, les persones interessades poden recollir un exemplar en paper a diferents punts i equipaments del municipi com el mercat municipal, la biblioteca, el casal d’avis o la Fundació Palau o poden inscriure’s de forma gratuïta per rebre la revista en paper directament a casa.

Portada 264

Portada 264

Fitxer: Portada_264__web_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 24
Mida: 3.45 MB

Informació publicada el 22 de febrer de 2021