Ajuntament de
Caldes d'Estrac
A causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19, els veïns i les veïnes hauran de reservar plaça per a gaudir de totes les activitats

Agenda Cultural Abril 2El pròxim dijous 22 d’abril començaran les activitats programades amb motiu de la Diada de Sant Jordi. La primera proposta serà un taller de relats a l’Espai Jove, que s’impartirà de 17 a 20 hores, per a joves de 14 a 18 anys. Per a participar-hi, cal enviar un correu a cdst.espaijove@caldetes.cat.

Tot seguit, el divendres 23 d’abril, dia de la festivitat de Sant Jordi, s’organitzarà la presentació del llibre ‘Mi experiencia ingresado en el psiquiátrico’. L’acte, que començarà a les 18 hores, es farà a l’Espai Jove i comptarà amb la participació de l’autor Andy Fuentes i de la psicòloga Maria de los Angeles Cruz. La presentació abordarà el tema de la salut mental dels i les joves, que durant la pandèmia també han viscut moments molt complicats. A causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19, l’aforament serà limitat i cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a cdst.espaijove@caldetes.cat. Així mateix, durant tot el dia, a la Biblioteca Can Milans, hi haurà un espai dedicat a les novetats bibliogràfiques, es farà la recollida dels punts de llibre personalitzats i es regalarà una bossa als cinc primers préstecs. També, fins al divendres 16 d’abril, l’equipament municipal impulsarà la campanya ‘Una frase, un llibre’ amb la voluntat de crear un gran jardí ple de llibres i recomanacions literàries.

Sant Jordi 2021A continuació, el dissabte 24 d’abril, els caldencs i les caldenques podran gaudir d’una programació especial amb motiu de la Diada de Sant Jordi. De 10 a 11 hores i de 12 a 13 hores, la Biblioteca Can Milans impulsarà un taller de roses reciclades a la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà. Per a participar-hi, cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari en línia abans del dijous 22 d’abril. A les 11 hores, a la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà, es representarà una sessió de l’Hora del Conte molt especial: ‘Sant Jordi i altres contes populars catalans’ a càrrec de Joan de Boer. També, per a participar-hi, cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari en línia.

A les 12 hores, la Fundació Palau proposa una visita guiada a les dues sales de l'exposició permanent: 'Un pare pintor i un fill poeta' renovada el febrer del 2020 i 'Estimat Picasso'. A partir de les 13 hores, Carles Belda oferirà un concert a la Pèrgola del Parc de Can Muntanyà sota el títol: ‘El romanç de les històries naturals’. En aquest cas, també cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari en línia abans del dijous 22 d’abril.

Per últim, a les 18 hores, els i les joves podran posar a prova la seva intel·ligència amb un joc d’escapisme a la Sala Cultural, organitzat per OA2 Produccions i impulsat per l’Àrea de Joventut. Novament, per a participar-hi, cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari en línia abans del dijous 22 d’abril. No obstant això, aquesta activitat es realitzarà si el PROCICAT ho autoritza.

Les activitats presencials comptaran amb un estricte protocol de prevenció i seguretat per fer front a la Covid-19: mascareta, rentat de mans, distància de seguretat i aforament limitat.

IMPORTANT: La inauguració de l’exposició temporal ‘D’un roig encès: Picasso, Miró, Palau i Fabre i Perucho’ prevista per al dissabte 24 d’abril es trasllada al dissabte 8 de maig.

Informació publicada el 13 d'abril de 2021