Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La plataforma www.comprales3viles.cat conté els millors productes de Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt

Marketplace 3 VilesLes tres viles, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han posat en marxa una plataforma de compra per Internet amb lliurament a domicili. El marketplace o supermercat digital és ja una realitat. Actualment, la plataforma compta amb els serveis d’una desena de botigues, bars i restaurants dels tres municipis. Així mateix, permet adquirir productes frescos del Mercat Municipal de Caldes d’Estrac.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, Freddy Freixas, anima els caldencs i les caldenques a descobrir la nova plataforma en línia. «Ara tenim l’oportunitat de comprar des de casa i de manera ràpida, còmoda i intuïtiva productes de qualitat a establiments de proximitat», explica el regidor Freddy Freixas.

Els establiments caldencs, que no formen part de la botiga en línia i volen fer-ho, encara poden apuntar-se de manera gratuïta. La iniciativa permet ampliar els canals de venda, anar més enllà de la venda física, i endinsar-se en el món digital, anunciant i venent els productes i arribant a nous públics. Per a participar-hi, tan sols cal omplir el següent formulari.

Descobreix la nova botiga en línia de les 3 Viles a www.comprales3viles.cat.

Informació publicada el 27 d'abril de 2021