Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Del 10 al 21 de maig, les famílies interessades podran tramitar la sol·licitud de preinscripció de forma telemàtica a través del correu electrònic rmonge@cavallcartro.cat

Escola Bressol MunicipalL’Escola Bressol Municipal Sagrada Família obre el període de preinscripció per al curs 2021-2022. Els caldencs i les caldenques amb infants en l’etapa dels 0 als 3 anys podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció entre els dies 10 i 21 de maig, ambdós inclosos. A causa de l’actual situació sanitària derivada de la Covid-19, el tràmit es farà de forma telemàtica a través del correu electrònic rmonge@cavallcartro.cat. No obstant això, si alguna família es troba amb dificultats, podrà presentar la sol·licitud presencialment a l’Escola Bressol Municipal. Per a poder fer-ho, caldrà demanar cita prèvia trucant al 93 791 11 06.

Juntament amb la sol·licitud, les famílies interessades hauran de presentar el DNI dels dos progenitors, el llibre de família i el certificat de convivència (padró).

El centre educatiu caldenc aposta fermament pel joc i l’experimentació com a eines que permeten als infants arribar al coneixement de les seves pròpies experiències i vivències. «Totes les situacions de la vida quotidiana són moments d’aprenentatge pels petits i petites. A l’escoleta, respectem el ritme de cada infant i afavorim la seva autonomia», explica Remei Monge, directora de l’Escola Bressol Municipal Sagrada Família. L’objectiu és acompanyar l’infant a assolir el seu màxim potencial en tots els àmbits de la vida, respectant el seu ritme individual, afavorint l’adquisició d’hàbits i atenent les seves necessitats físiques i emocionals. L’Escola Bressol Municipal ofereix propostes en funció dels interessos dels infants, sense seguir estereotips socials vinculats al gènere, i treballa el contacte amb la natura i la cura del medi ambient. Així mateix, el centre educatiu utilitza la comunicació i els diferents llenguatges com a mitjà d’expressió oral, artística o musical i busca establir relacions càlides i afectuoses que aportin seguretat i confiança als infants, entenent les emocions com a eina de creixement personal.

Per últim, l’Escola Bressol Municipal avança que la matriculació es farà del 16 al 22 de juny.

Tríptic Escola Bressol Sagrada Família 2021

Tríptic Escola Bressol Sagrada Família 2021

Fitxer: Triptic_curs_21_22.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 572.4 kB

Sol·licitud preinscripció

Sol·licitud preinscripció

Fitxer: A70.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 649.22 kB

Enllaç amb tota la informació per tramitar la preinscripció i la documentació que cal aportar: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/preinscriute/sollicitud/

Informació publicada el 3 de maig de 2021