Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La sociòloga Alba Castellví impartirà la conferència, que a causa de l'emergència sanitària es farà de manera telemàtica. Per a participar-hi, cal inscriure's a cdst.educacio@caldetes.cat

Xerrada 'Educar sense cridar'El pròxim dimarts 18 de maig, a les 18 hores, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac organitza una nova xerrada en línia per a les famílies del municipi. La conferència ‘Educar sense cridar’, que a causa de l’emergència sanitària es farà a través de la plataforma Zoom, donarà resposta a les necessitats i inquietuds concretes de pares i mares. De la mà de la sociòloga, mediadora i educadora Alba Castellví, es donaran eines, recursos i consells per a millorar les relacions en família i la gestió dels conflictes a la llar. «Sovint els pares i les mares necessitem ajuda quan es presenten situacions-repte a la vida quotidiana. L’objectiu és donar eines per cridar menys i educar millor. Per això, des de fa anys, comparteixo recursos amb les famílies per educar amb serenitat i també amb fermesa, des del respecte i amb una autoritat tranquil·la», afirma la sociòloga Alba Castellví.

Per a participar-hi, cal inscripció prèvia. Les persones interessades han d’escriure un correu electrònic a cdst.educacio@caldetes.cat especificant nom i cognoms, telèfon de contacte i nombre de persones participants a la xerrada. Un cop inscrits correctament, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac enviarà l’enllaç de la conferència a la plataforma Zoom.

Informació publicada el 4 de maig de 2021